Voordelen van Koningkaart

Uitnodigingen

De meest unieke en originele uitnodiging maak je eenvoudig zelf

Maak zelf een persoonlijke en creatieve uitnodiging voor als je iets leuks te vieren hebt, zoals een uitnodiging voor een verjaardag, een huwelijksjubileum of een babyshower. In onze ruime collectie uitnodigingen vind je voor iedere gelegenheid unieke en passende ontwerpen. Onze uitnodigingen zijn:

- Volledig uniek en exclusief verkrijgbaar bij Koningkaart
- Helemaal zelf te ontwerpen en gemakkelijk te personaliseren
- Verkrijgbaar op 5 papiersoorten en 16 kaartformaten

Heb je voor 12:00 uur vandaag besteld? Dan worden je uitnodigingen vandaag nog gedrukt en opgestuurd. Indien gewenst maken wij een gratis proefdruk van je uitnodiging. Heb je een vraag over onze uitnodigingen of kun je wel wat hulp gebruiken bij het ontwerpen? Neem gerust contact met ons op via 010 213 1415 of vul het contactformulier in.


Vragen? Bel direct: 010-2131415
Gratis drukproef
Voor 12:00 besteld, vandaag verstuurd


Voor welke gelegenheid wil je een uitnodiging maken?

Bij Koningkaart kun je kiezen uit bijna 200 verschillende uitnodigingen voor 5 verschillende feestelijke gebeurtenissen. De uitnodigingen zijn daarnaast ook onderverdeeld in stijlen, zoals stoer, hip of met foto. Kies een ontwerp dat bij je past en personaliseer de kaart door je eigen tekst en foto’s toe te voegen. Wil je de uitnodiging nog unieker maken? Ga dan eens aan de slag in onze ontwerptool om je eigen kaart te maken.

Bekijk hier het overzicht van alle categorieen

 
 

 

Uitnodigingen voor een babyshower

Verras een aanstaande moeder met een babyshower en stuur een originele uitnodiging naar de vriendinnen, familie en kennissen. Je kunt kiezen uit hippe en lieve uitnodigingen of uitnodigingen met een eigen foto. In een handomdraai pas je de teksten en de datum aan in de ontwerptool en maak je een gepersonaliseerde babyshowerkaart. Vind je het leuk om je eigen creativiteit te gebruiken? Ontwerp je uitnodiging dan helemaal zelf met onze handige ontwerptool.


Uitnodigingen voor een babyshower >>

Uitnodigingen voor een verjaardag

Je geeft een knaller van een verjaardagsfeest en natuurlijk wil je dat vieren met iedereen die je lief en dierbaar is. Met een van onze originele uitnodigingen komt dat helemaal goed. Maak binnen een paar minuten een persoonlijke uitnodigingskaart. Je kunt elk ontwerp aanpassen aan jouw eigen smaak door bijvoorbeeld een foto of een persoonlijke boodschap toe te voegen. Alvast veel plezier, en namens het team van Koningkaart: van harte gefeliciteerd!

Bekijk alle uitnodigingen voor een verjaardag >>

Uitnodigingen voor een kinderfeestje

Maak je kleine prins of prinses blij met een huis vol vriendjes en vriendinnetjes. Kies voor een kinderfeestje uit meer dan 100 uitnodigingen in verschillende stijlen. Voor kinderen is het extra leuk om samen een persoonlijke fotokaart te maken. Via de ontwerptool kun je gemakkelijk vrolijke beertjes, hartjes of andere illustraties toevoegen. 

Vragen? Bel direct: 010-2131415
Gratis drukproef
Voor 12:00 besteld, vandaag verstuurd

Uitnodigingen voor een communie

Nodig familie, vrienden en kennissen uit om de communie van je kind bij te wonen. Kies uit de meest uiteenlopende uitnodigingen: van een persoonlijke fotokaart tot een vintage kaart met traditionele typografie. De communiekaarten zijn stuk voor stuk aan te passen in zowel stijl en kleur, als in tekst en illustratie. Heb je een vraag of heb je behoefte aan hulp bij het ontwerpen van de uitnodigingen? Neem gerust contact met ons op via 010 213 1415 of vul het contactformulier in.

Jubileumuitnodigingen

Binnenkort een mooie mijlpaal te vieren? Doe dat samen met collega’s, vrienden of familie en verras hen met een unieke jubileumuitnodiging. De ontwerpen hebben wij alvast ingericht op de verschillende jubilea. De getallen en namen kun je in de ontwerptool gemakkelijk aanpassen. Als je de jubileumkaart echt uniek en persoonlijk wilt maken, dan kan je de jubileumkaart ook helemaal zelf ontwerpen.

Vragen? Bel direct: 010-2131415
Gratis drukproef
Voor 12:00 besteld, vandaag verstuurd

 

Snel en eenvoudig je eigen uitnodiging maken

Het maken en bestellen van uitnodigingen is bij Koningkaart heel gemakkelijk. Doorloop de volgende stappen en maak je eigen perfecte uitnodiging:

  1. Kies het type uitnodiging en bekijk welk ontwerp jou het meeste aanspreekt.
  2. Bekijk de binnen- en buitenkant van de kaart nauwkeuriger en druk op ‘Maak dit ontwerp’.
  3. Personaliseer vervolgens de kaart door je eigen foto’s en tekst toe te voegen.
  4. Druk op ‘Opslaan’ als je klaar bent met de uitnodiging en klik daarna op ‘Bestellen’.
  5. Geef aan dat je een drukproef wenst te ontvangen of bestel direct het aantal dat je nodig hebt.
 

Om een bestelling te kunnen plaatsen, dien je een een account aan te maken. Binnen dit account kun je jouw eerder gemaakte ontwerpen en bestellingen terugvinden.
Vind je het leuk om zelf aan de slag te gaan met achtergronden, teksten, foto’s en illustraties? Maak dan zelf van een blanco kaart een prachtige uitnodiging met onze ontwerptool.
Lukt het nog niet helemaal met het ontwerpen van de uitnodigingen? Neem dan contact met ons op 010 213 1415 of vul het contactformulier in. Wij helpen jou graag bij het maken van de perfecte uitnodiging. Als je jouw bestelling voor 12:00 uur hebt geplaatst, dan zijn de uitnodigingen morgen bij je in huis.

Over Koningkaart

Al ruim 13 jaar zijn wij de online specialist op het gebied van uitnodigingen, trouwkaarten en geboortekaartjes. De kaarten in onze collecties zijn exclusief verkrijgbaar bij Koningkaart. We werken daarbij nauw samen met diverse designers, zodat we jou geregeld nieuwe kaarten kunnen bieden. We houden de laatste ontwikkelingen en trends goed in de gaten en vernieuwen onze collecties zeer regelmatig. Mocht je vragen hebben over onze collecties, de ontwerptool of andere zaken, dan kun je contact opnemen via 010 213 1415 of vul het contactformulier in.