Botanische geboortekaartjes

botanische geboortekaartjes

Geboortekaartjes met bladeren in diverse stijlen

Botanische geboortekaartjes zijn helemaal hip. We zien de botanical prints in woonkamers, kleding en diverse woonbladen. Wil je zelf ook een geboortekaartje met mooie bladeren en fleurige bloemen? Bekijk dan onderstaande collectie, we hebben geboortekaartjes in diverse botanische stijlen. Ben je klaar met je geboortekaartje? Bestel dan eerst een gratis proefdruk om te kijken hoe deze er in het echt uit ziet. 
gratis drukproef botanische geboortekaartjes
- Maak zelf online een botanisch geboortekaartje
- Unieke ontwerpen, exclusief bij Koningkaart
- Gratis proefdruk met code GP135
- Besteld voor 12:00 uur? Dan vandaag verzonden
- Klanten beoordelen ons maar liefst een 9,4!


Vragen? Bel direct: 010-2131415
Gratis drukproef
Voor 12:00 besteld, vandaag verstuurd


botanisch geboortekaartje met droogbloemen

Welke botanische geboortekaartjes passen het beste bij jouw kindje?

De term botanisch geeft eigenlijk niets meer aan dan dat het over planten gaat. En als je aan planten denkt dan kom je al gauw op mooie bladeren, takken en bloemen. Daar kunnen wij bij Koningkaart wel wat mee! Want mooie bloemen en planten, dat past prima bij de geboorte van een kindje. We hebben dan ook geboortekaartjes in echt de meest uiteenlopende stijlen. Denk aan minimalistisch met een strak plantje erop maar ook uitbundige jungle patronen met een heel oerwoud aan bladeren. Misschien houd je wel meer van een stijlvolle look met goudfolie en waterverf of wat dacht je van de laatste nieuwe trend, droogbloemen! Wat je ook kiest, met deze stijl zit je altijd goed.
 

Gratis drukproef van jouw geboortekaartje met botanische invloeden

Voordat de baby geboren is wil je natuurlijk wel al definitief weten welke babykaartje jullie gaan rondsturen als jullie kleine er is. Bestel daarom vooraf een gratis drukproef van het botanische geboortekaartje van jouw keuze, zo krijg je al een goed idee van het eindresultaat. Je kunt het babykaartje eerst nog bewerken in de tool met je eigen tekst en na de geboorte hoef je alleen de datum en geboortegegevens nog aan te passen. Wel zo handig!
 

Daarnaast kun je natuurlijk ook zelf aan de slag. Neem een kijkje in onze online designtool bij de illustraties in het mapje bloemen. Hier vind je prachtige bladeren en bloemen om je eigen ontwerp te maken. En heb je hulp nodig? Ons team staat iedere werkdag tussen 9:00 en 17:00 uur voor je klaar.