canvas kinderkamer

Canvas kinderkamer

Maak zelf een mooie canvas kinderkamer

Zoek je nog wat moois voor aan de muur van de kinderkamer? Wat is er dan een leuker idee dan een mooie canvas? Je kunt ervoor kiezen deze van de voorzijde van je geboortekaartje te laten maken maar je kunt ook zelf aan de slag in onze designtool. Onderstaande ontwerpen kun je allemaal zelf bewerken, aanpassen en bestellen. Zo heb je gelijk een leuke en blijvende herinnering aan de geboorte van jullie kindje. 

De canvas kinderkamer heeft een frame van 2 cm dik en het ontwerp loopt aan de zijkant door. Je kunt de canvas als schilderijtje boven de commode of het bedje hangen. Hoe leuk is dat? Je kunt de canvas in 3 maten bestellen, 30 cm, 40 cm en 50 cm. Wil je een nog grotere maat neem dan even contact met ons op.

Uiteraard heb je ook het geboortekaartje nog, maar die stop je vast in het geboorteboek en die is een beetje klein voor aan de muur. Een geboortekaartje heb je met veel liefde uitgekozen dus om dan juist hiervan een canvas te laten maken in natuurlijk helemaal geweldig. Wil je een canvas kinderkamer van je geboortekaartje laten maken dan zijn de zijkanten van de canvas wit. Het geboortekaartje heeft helaas niet zoveel 'afloop' als bovenstaande ontwerpen die speciaal hiervoor ontworpen zijn. Wil je een andere maat als vierkant? Neem dan contact met ons op en dan kijken we naar de mogelijkheden.