gratis drukproef geboortekaartje

Geboortekaartjes Delfts blauw

Delfts blauwe geboortekaartje met een hollands karakter

Wanneer we even in de geschiedenisboeken duiken, komen we erachter dat het Delfts blauwe aardewerk hét toonbeeld van Hollands welvaren was tijdens de Gouden Eeuw. De pottenbakkers uit Delft kwamen in die tijd namelijk voor het eerst in aanraking met Chinees porselein, waaruit deze creaties ontstonden.

Ben jij een echte liefhebber van de kleur blauw en verwacht je een jongetje? Dan passen de Delfts blauwe geboortekaartjes perfect bij jou. Geboortekaartjes Delfts blauw met molentjes, klompjes, tulpen en Delfts blauwe kaders. Perfect wanneer jij ook nog woonachtig bent in Delft. Wat is er dan leuker en bijzonderder dan te kiezen voor een Delfts blauw geboortekaartje? En voor een meisje hebben wij ook Delfts roze geboortekaartjes in ons assortiment. Neem snel een kijkje hieronder! 


Mocht je geen passend geboortekaartje kunnen vinden tussen onze collectie? Een leuk idee is dan misschien, om zelf je eigen geboortekaartje te ontwerpen? Dit kun je eenvoudig doen met onze online ontwerptool. Vergeet ook niet om gebruik te maken van de gratis drukproef, zodat je kunt beoordelen of je helemaal tevreden bent met het eindresultaat.