Geboortekaartjes 2e kindje

geboortekaartjes 2e kindje

Wordt jullie gezin uitgebreid met een tweede kindje?

Hoe bijzonder is dat, er is een broertje of zusje op komst. En wat is er leuker om op het geboortekaartje jullie eerste zoon of dochter te betrekken? In onze collectie geboortekaartjes 2e kindje hebben we voor beide varianten een aparte pagina. En binnen deze categorie hebben we van ieder kaartje een optie voor een baby jongen en een baby meisje, zo heb je altijd een leuk geboortekaartje dat past bij jullie gezinssamenstelling!
gratis drukproef geboortekaartjes 2e kindje
- Maatwerk geboortekaartjes voor een 2e kindje
- Diverse varianten voor broertje, zusje, jongen en meisje
- Exclusieve ontwerpen, alleen verkrijgbaar bij Koningkaart
- 16 verschillende kaartformaten en 5 papiersoorten
- Persoonlijke service: klanten waarderen ons met een 9.4/10

Kies het ontwerp dat het beste bij jullie past en maak het geboortekaartje persoonlijke met eigen teksten, kleuren en lettertypes. Bestel vooraf een gratis proefdruk met code GP135. Heb je eerder geboortekaartjes bij ons besteld, bel of mail dan voor een andere code zodat je weer een gratis drukproef kunt aanvragen.
Vragen? Bel direct: 010-2131415
Gratis drukproef
Voor 12:00 besteld, vandaag verstuurd

 

Veelgestelde vragen bij geboortekaartjes voor een 2e kindje

Waar koop ik geboortekaartje voor een 2e kindje?

Bij Koningkaart hebben we al jaren de meest uitgebreide collectie met geboortekaartjes voor een 2de kindje. Zoek een mooi babykaartje uit onze collectie met grote broer of grote zus en baby jongen of baby meisje.
 

Hoe vind ik het juiste geboortekaartje met grote broer of zus?

Dat kan door eerst gewoon de collectie eens rustig door te kijken. Welke stijl bij jullie past komt dan vanzelf naar voren. Daarnaast kun je alle kaartjes naar wens aanpassen. En je kunt je zoon of dochter natuurlijk ook mee laten beslissen.
 

Wat kosten geboortekaartjes voor een tweede kindje?

De prijs van de geboortekaartjes hangt van een aantal dingen af als formaat en papiersoort. Met onze prijzencalculator op de prijzenpagina kun je dit eenvoudig berekenen. Je kunt ook altijd even bellen, we helpen je graag.

 

Wanneer regel ik de geboortekaartjes bij een 2e kind?

Begin op tijd met het regelen van de geboortekaartjes. Zo kan je op je gemak de juiste keuze maken, een drukproef aanvragen en alles alvast klaarzetten zodat na de geboorte alleen nog maar de datum ingevuld hoeft te worden.
 

Kunnen we de enveloppen al eerder bestellen?

Dat kan zeker en is wel zo handig. Je kunt ze dan alvast van adressen voorzien zodat na de geboorte alleen de kaartjes nog maar gestoken hoeven te worden. In het bestelproces kun je kiezen voor 'alleen enveloppen' of kies 'enveloppen vooraf'.
 

Kan ik een canvas bij het geboortekaartje bestellen?

Ja dat kan. Van de vierkante geboortekaartjes kun je de canvas gelijk mee bestellen. Heb je een afwijkend formaat, neem dan even contact met ons op voor de mogelijkheden. Dan heb je een mooie blijvende herinnering voor aan de muur.
 

Wat voor geboortegedichtje zijn er voor een 2e kindje?

Heb je een mooi kaartje voor je tweede kindje uitgekozen en ben je nog op zoek naar een toepasselijke geboortetekst of -gedichtje? Hieronder zie je een aantal leuke voorbeeld teksten die je mooi aan de binnenzijde op de kaart kunt plaatsen. Dit is slechts een kleine selectie, voor nog meer toepasselijke geboortegedichtjes en -teksten voor op het geboortekaartje voor een 2e kindje kun je ook kijken op onze pagina geboortegedichtjes. Daar staan er nog veel meer.
 
Welkom lief kindje
welkom lief zusje
Mag ik je even
een kusje geven

Op mama haar buik een kusje
nu ben je op deze wereld
welkom lief klein zusje!

Een kus van papa,
Een kus van mama.
De dikste kus is van mij,
vanaf nu hoor jij erbij.

Dag lief zusje, kom erbij,
Ik heb een nieuwe kamer,
jij krijgt die van mij!

Heeeeeeel lang moest ik wachten
en gaf ik mama's buik een kus
nu mag ik je echt knuffelen
en trots zeggen: ik ben je grote zus!
Een tweede jongen,
zo stoer, zo klein,
Hij is geboren
om onze zoon te zijn.

Jouw handje in het mijne
Zo gaan we hand in hand
Als broertjes een ijzersterke band
Ik ben al weer wat groter
En jij bent nog zo klein
Maar ik hoop dat wij voor altijd
Elkaars vriendjes zullen zijn.

De baby is geboren,
en iedereen heeft schik.
Maar ik het allermeeste,
want de oudste dat blijf ik.

Iedereen mag het nu horen
mijn broertje is geboren.
Ik ben nu reuze blij,
want ik heb er een vriendje bij!
geboortekaartje met 3 girafjes

drukproef geboortekaartje 2e kindjeWil je geboortekaartjes met een broertje of zusje?

Je kan het geboortekaartje al voor de geboorte naar wens maken in onze ontwerptool. Sla het kaartje op in je account en bestel een gratis drukproef, we sturen dan een gedrukt exemplaar naar je toe. Je krijgt er bovendien nog een waaier bij met onze verschillende papiersoorten waarop we de kaart kunnen drukken.

Staat alles klaar? Zodra het kindje is geboren hoef je alleen nog maar de datum en de laatste geboortegegevens in te vullen en kun je hem direct bestellen. 

Heb je bij een eerdere bestelling al eens een drukproef bij ons aangevraagd, wellicht bij een eerder babykaartje? Bel of mail dan even want dan werkt de kortingscode wellicht niet meer. Je krijgt dan uiteraard een nieuwe code voor een gratis drukproef.
 

Bestel vooraf een drukproef van je geboortekaart

Wij hebben de allerleukste geboortekaartjes met grote broer of geboortekaartjes met grote zus afhankelijk van je gezinnetje. Denk aan mooie silhouetten, kleurrijke tekeningen en gezellige dieren. Alle soorten kaarten voor jouw nieuwe dochter of zoon. Wat ook nog een origineel idee is, om een seizoen geboortekaart te nemen. Leuk voor als jouw kindje in de herfst, winter, lente of zomer geboren is!
geboortekaartje 2e kindje  geboortekaartje lente met broer  geboortekaartje twee girafjes  geboortekaartje 2e kindje zus en baby jongen