Geboortekaartjes dieren

geboortekaartjes dieren

Geboortekaartjes met de allerleukste dieren

Dieren zijn tegenwoordig niet meer weg te denken op geboortekaartjes! Ze maken een kaart dan ook heel schattig of juist super stoer. Denk bijvoorbeeld aan een aap, konijn, hert, giraf, vos, beer en/of olifant. Kies je favoriete dier en ga aan de slag. Omdat dieren op geboortekaartjes altijd kunnen, zijn onze ontwerpers aan de slag gegaan met dit thema. Heb je een leuk ontwerp gevonden? Open de kaart dan in de designtool en pas teksten en kleuren aan.
gratis drukproef dieren geboortekaartjes
- Uitgebreide collectie met geboortekaartjes dieren
- Exclusieve designs, alleen verkrijgbaar bij Koningkaart
- 16 verschillende formaten en 5 soorten papier
- Persoonlijke service: klanten geven ons met een 9.4/10
- Populaire dieren als: giraf, olifant, beer en vosje


Vragen? Bel direct: 010-2131415
Gratis drukproef
Voor 12:00 besteld, vandaag verstuurd

Kaart 1 tot 300 van 327 totaal
Pagina:
<<12

Welk dier zet je op je geboortekaartjes?

Geboortekaartjes met dieren is altijd een goede keuze. Vandaag de dag zie je vooral grote afrikaanse dieren als een giraffe, olifant of een brullende leeuw. Maar je kunt ook denken aan wat minder traditionele dieren zoals een walvis, konijn of vosje. Ben je zwanger van een tweede kindje dan is een babykaartje met een groot en klein diertje samen, symbool voor de oudste met zusje of broertje natuurlijk ook superleuk.

geboortekaartje met leeuw geboortekaartje met muis jungle dieren geboortekaartje waterverf geboortekaartje giraf geboortekaartje met aapje en vogels geboortekaartje met twee olifantjes

Kan ik zelf een dieren geboortekaartje maken?

Je kunt alle geboortekaarten die je ziet eenvoudig zelf aanpassen met onze ontwerptool. Bij veel ontwerpen kun je de diertjes verschuiven of groter en kleiner maken. Helemaal tevreden met het eindresultaat? Bestel dan een gratis proefdruk zodat jullie het kaartje in het echt kunnen beoordelen. Als jullie kindje is geboren, dan hoef je alleen nog de geboortegegevens aan te passen en dan kun je het dieren geboortekaartje eindelijk bestellen! Staat jouw diertje er niet tussen? Breng ons op de hoogte, we denken graag mee!