Geboortekaartjes goudfolie

geboortekaartje met goudfolie

Kies op je geboortekaartje goudfolie, koperfolie of zilverfolie

Wil jij een bijzonder geboortekaartje sturen aan al jouw vrienden en bekenden? Kies dan voor een geboortekaartje met foliedruk. Je kunt met de folie prachtige accenten op je geboortekaartje aanbrengen en deze laten schitteren. Laat deze accenten glanzen in goud-, koper- of zilverfolie.
drukproef foliekaartjes 
- Luxe ontwerpen met foliedruk, exclusief bij Koningkaart
- Personaliseer één van de geboortekaartjes met goudfolie
- Bestel vooraf een drukproef met folie
- Koningkaart wordt beoordeeld met een 9.4/10
- Minimum oplage 20 stuks De folie geeft een mooie, luxe uitstraling.

Het is mogelijk de folie aan één kant of aan twee kanten toe te passen. Hier zit wel een prijsverschil in, deze kun je terug vinden op onze prijzenpagina. Kies voor folie geboortekaartjes voor jouw kindje met de naam, datum of ander mooi element in de chique goudfolie. Liever wat stoerdere uitstraling? Kies dan voor koperfolie of zilverfolie. Vanwege het ingewikkelde procedé is de levertijd 2 werkdagen.


Vragen? Bel direct: 010-2131415
Gratis drukproef
Voor 12:00 besteld, vandaag verstuurd

Geboortekaartjes met accenten in folie is dé trend van 2021


geboortekaartjes goudfolie

Wat is foliedruk precies en hoe werkt dit?

Foliedruk betreft een speciaal druk- en/of afwerkproces. Het geboortekaartje wordt eerst in z'n geheel gedrukt zonder de folie. Daarna wordt het geboortekaartje gelamineerd, dit doen we zodat de folie beter hecht. We willen natuurlijk niet dat deze los gaat laten. Na het lamineren gaat het kaartje door het folie apparaat, door warmte wordt de folie nu op het babykaartje aangebracht. Het is een dekkende folie dus deze komt bovenop de reeds gedrukte kaart en is niet transparant. Je kunt de folie zelf een beetje voelen, hij ligt er echt bovenop. Bij elkaar dus best een ingewikkeld en nauwkeurig proces. In de afbeelding hiernaast zie je wat het uiteindelijke effect is van de folie.

Je kunt foliedruk aan één zijde, maar ook aan beide zijden van jouw geboortekaartje toepassen. Er zijn diverse kleuren beschikbaar, bij Koningkaart kun je kiezen uit goud, koper of zilver.
 

Geboortekaartje met goudfolie

De meest gekozen folie is de goudfolie. Ook voor 2021 verwachten we dat van alle folies de geboortekaartjes met goudfolie het populairst blijven. Het is dan ook erg mooi en chic en het geeft je kaart een luxe uitstraling. Wel zien we een toenemende vraag naar geboortekaartjes koperfolie die sinds kort ook leverbaar is.
waterverf geboortekaartje met naam in goudfoliegeboortekaartjes koperfolieroze geboortekaartje met regenboogjesgroen geboortekaartje met naam in goud