Geboortekaartjes herfst

herfst geboortekaartjes

Herfst geboortekaartjes voor als de blaadjes vallen

drukproef geboortekaartjes herfst De dagen worden korter, blaadjes beginnen te verkleuren en uiteindelijk vallen ze van de bomen af. De zon schijnt minder vaak en regen begint de overhand te nemen. Maar dan het goede nieuws. Je bezoekt deze pagina, dus jullie verwachten hoogstwaarschijnlijk een kindje in de herfst. Deze herfst zal voor jullie dus vast en zeker een lichtpuntje zijn, in plaats van grijs en grauw. Helemaal met een herfst geboortekaartje van Koningkaart.

Wordt jouw kindje in het najaar verwacht?

Dan ben je bij Koningkaart aan het juiste adres. Bij ons heb je de keuze uit een ruim en gevarieerd assortiment geboortekaartjes die de herfst goed typeert. Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit een kaartje met vallende blaadjes, eekhoorns, egels of paddenstoelen. Een seizoensgebonden geboortekaartje maakt het allemaal net even wat meer bijzonder, dan een ‘normaal’ geboortekaartje. Ook wanneer jullie een tweeling verwachten, of wanneer je een broertje of zusje wilt vermelden op het kaartje van jullie verwachte kindje, hebben wij leuke seizoensgebonden kaartjes in ons assortiment.


Vragen? Bel direct: 010-2131415
Gratis drukproef
Voor 12:00 besteld, vandaag verstuurd

geboortekaartjes herfst

Ben je op zoek naar geboortekaartjes herfst?

Er zijn heel veel verschillende ontwerpen die allemaal iets met de herfst te maken hebben. Dus voor een echt seizoensgebonden babykaartje kun je alle kanten uit. Je kunt kiezen voor een dier dat het najaar typeert als een vos, egel of eekhoorn. Uiteraard mogen paddestoelen en vallende bladeren van de bomen niet ontbreken. Of wat vind je van dit mooie goudfolie geboortekaartje met gedroogde bloemen? Ook hier weer een mooie link naar de herfst.

Ben je niet zwanger van je eerste kindje maar is dit je tweede of misschien wel derde kindje? Ook voor een geboortekaartje met broertjes en zusjes erop hebben we heel veel leuke voorbeelden.  Kijk voor alle exeplaren bij geboortekaartjes tweede kindje of geboortekaartjes derde kindje. Hier vind je heel veel leuke herfst geboortekaartjes met meerdere kindjes erop en een passend herfst tafereel.
 

Tips voor een herfst geboortekaartje:

- Kies voor gedempte, zachte kleuren op je geboortekaartje
- Plaats echte herfst illustrties als vallende bladeren en paddestoelen
- Neem dieren die in het najaar actief zijn als vos, eekhoorn of egel