Geboortekaartjes met foto

geboortekaartjes met foto

Ons assortiment geboortekaartjes met foto

Een geboortekaartje met foto is de ideale manier om de geboorte van jullie zoon of dochter bekend te maken aan familie, vrienden en kennissen. In onze collectie fotokaarten vind je ruim 300 ontwerpen in verschillende stijlen. De designs zijn gemakkelijk aan te passen met onze online ontwerptool. Je kunt de voorbeeldfoto op de kaartjes vervangen door een mooie foto van jullie eigen kindje. Zo maak je eenvoudig het perfecte fotogeboortekaartje voor jullie zoon of dochter. 
gratis drukproef geboortekaartjes met foto
- Keuze uit bijna 300 unieke ontwerpen met foto
- Bestel direct een kaartje of pas deze aan
- Gemakkelijk zelf jullie kaart online ontwerpen
- Gebruik de code GP135 voor een gratis drukproef
- Voor 12:00 uur besteld, je kaarten vandaag verstuurd


Vragen? Bel direct: 010-2131415
Gratis drukproef
Voor 12:00 besteld, vandaag verstuurd

Kaart 1 tot 300 van 322 totaal
Pagina:
<<12

Grote collectie fotokaarten met exclusieve ontwerpen

De kaarten in ons assortiment zijn exclusief gemaakt voor Koningkaart. Diverse designers maken regelmatig nieuwe geboortekaartjes met foto’s, zodat jullie altijd uit de mooiste kaartjes kunnen kiezen. De babykaartjes zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en stijlen. Zo vind je bijvoorbeeld geboortekaartjes met een ooievaar, maar bevat het assortiment ook kaartjes in een stoere, moderne stijl.
 

Ontwerp jullie eigen foto geboortekaartjes

Heb je een mooi kaartje gevonden of wil je elementen van meerdere kaartjes combineren? Met onze handige online ontwerptool kun je heel eenvoudig de bestaande geboortekaartjes aanpassen. Je hebt zelfs de mogelijkheid om met een leeg kaartje te beginnen en deze helemaal naar eigen wens samen te stellen. Klik op het kaartje van je keuze om deze te bewerken, of maak zelf je eigen kaart.
 

Bestel een gratis drukproef

Ben je klaar met het ontwerpen, dan kun je je geboortekaartje met foto bewaren in je eigen account. Je kunt het kaartje dan na de geboorte eenvoudig aanpassen en laten drukken. Wil je het kaartje eerst thuis bekijken voordat je bestelt? Met de code GP135 bestel je een gratis drukproef.
 

Hulp nodig?

Heb je een vraag over onze kaarten of heb je hulp nodig bij het ontwerpen van een geboortekaartje met foto? Neem dan contact met ons op via het telefoonnummer 010-2131415 of laat een berichtje achter. Wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op. Bekijk hier ons volledige assortiment geboortekaartjes.