Adoptiekaartjes

adoptiekaartjes

Adoptiekaartjes voor baby's met een nieuwe start

Het adopteren van een kindje is een unieke gebeurtenis en verdient een bijzonder adoptiekaartje. Bij Koningkaart vind je toepasselijke adoptiekaartjes voor de adoptie van kindjes uit verschillende landen. Je kunt een adoptiekaartje heel simpel zelf maken door de tekst op het ontwerp aan te passen. Wil je de naam van je kindje in Chinese karakters op je kaart? Neem dan contact met ons op en wij zetten dit kosteloos op je ontwerp. 

gratis drukproef adoptiekaartjes
- Ontwerp zelf een adoptiekaartje met onze designtool
- Unieke ontwerpen, exclusief bij Koningkaart
- Gratis drukproef? Gebruik code GP135
- Voor 12:00 uur besteld? Dan vandaag verzonden
- Klanten geven ons maar liefst een 9,4!
Vragen? Bel direct: 010-2131415
Gratis drukproef
Voor 12:00 besteld, vandaag verstuurd

Kies voor de adoptie van jouw zoon of dochter voor een werelds adoptiekaartje met ontwerpen geïnspireerd door diverse culturen. Denk aan dieren uit het geboorteland maar ook een wereldkaart, luchtballon, vliegtuig of een vliegticket als kaart. Adoptiekaartjes worden ook wel aankomstkaartjes genoemd.
 

Kaartjes voor adoptiekinderen

Als u een kindje gaat adopteren uit een ander land wil je dit net als bij de geboorte van een kindje aan iedereen laten weten. De kaartjes die je dan rond stuurt heten adoptiekaartjes en bevatten bijna dezelfde gegevens als een geboortekaartje. Ze bevatten de naam door jullie gegeven en vaak ook de oorspronkelijke naam, de datum van geboorte, vaak in combinatie met de datum dat je kindje naar Nederland verhuisd. Onze collectie is geïnspireerd op gemengde culturen. Het zijn kaartjes voor kindjes van overal ter wereld met een verschillende culturele achtergrond. Arabische kaarten, Afrikaanse kaarten en Chinese kaarten, we hebben ze allemaal. Kies de mooiste uit en ga direct zelf aan de slag!