geboortekaartjes broertje

Geboortekaartjes broertje met baby

Hoera! Je bent zwanger van een 2e kindje dus er is weer een kindje op komst! Wat een feestje. Krijgt jullie zoon een broertje of zusje? Wat is er dan leuker dan een speciaal geboortekaartje voor je tweede kind: een geboortekaartje broertje met baby. Zo krijgt de oudste ook een eigen rol op dit babykaartje en worden jullie kindjes al snel vriendjes. Dit is ook een leuke manier om je oudste zoon te vertellen van de komst van een broertje of zusje. De geboortekaartjes broertje met baby zijn er in een jongens- en gratis drukproef geboortekaartjes broertjemeisjesvariant mocht je het geslacht nog niet weten.

Je kunt alle geboortekaartjes met broertje zelf maken en bewaren onder je eigen ontwerpen. De 1e drukproef kun je gratis bestellen met de code die je hiernaast ziet staan. Heb je nog vragen of wil je een aanpassing? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag.


Vragen? Bel direct: 010-2131415
Gratis drukproef
Voor 12:00 besteld, vandaag verstuurd

Geboortekaartje broertje: geboortekaartjes voor een tweede kind

Filters
... items
Filters
Wis alle filters
Type
Stijlen
Patronen
Thema
Seizoen
Kleur

Wordt jouw zoon een grote broer? Dat moeten we vieren!

Stuur daarom een mooi geboortekaartje naar al je familie en vrienden. Wij hebben verschillende kaarten voor jou in petto. Kaarten met een baby jongen of meisje in allerlei verschillende vormen en maten. Kijk snel verder op de pagina en bestel alvast een proefdruk van het geboortekaartje. Dan kan je alvast goedkeuring vragen van je zoon. Ze moeten er natuurlijk wel beide goed opstaan!