geboortekaartjes zusje

Geboortekaartjes zusje met baby

Zwanger van een tweede? Deze tweede zwangerschap zul je vast anders beleven dan je eerste. Toch is het zeker zo spannend en net zo leuk. Ook voor jullie oudste dochter die een baby broertje of zusje krijgt. Hoe bijzonder is dat en hoe ga je dat vertellen? Een leuke manier is om haar op dit geboortekaartje te betrekken en te kiezen voor een uniek geboortekaartje voor je tweede kindje: namelijk geboortekaartjes zusje met baby. Zo worden jullie beide kindjes al snel vriendjes. Degratis drukproef geboortekaartjes zusjegeboortekaartjes zusje met baby zijn er in een jongens- en meisjesvariant.

Je kunt alle geboortekaartjes zelf maken en bewaren onder je eigen ontwerpen. De 1e drukproef is gratis. Liever een apart geboortekaartje voor jullie 2e kindje? Dus zonder toevoeging van een grote zus, bekijk dan op onze algemene pagina geboortekaartjes voor keuze uit diverse categorieën.


Vragen? Bel direct: 010-2131415
Gratis drukproef
Voor 12:00 besteld, vandaag verstuurd

Geboortekaartjes zusje: geboortekaartjes voor een tweede kind

Filters
... items
Filters
Wis alle filters
Type
Stijlen
Patronen
Thema
Seizoen
Kleur

Geboortekaartjes met jullie oudste dochter en de baby in de hoofdrol

Waarschijnlijk is zij zich al helemaal aan het voorbereiden op de komst van haar nieuwe broertje of zusje. Natuurlijk is jullie dochter niet de enige die daar naar uit kijkt. Jullie kunnen ook niet langer meer wachten totdat jullie gezin wordt uitgebreid met een tweede kindje. Begin daarom alvast met de grote zoektocht naar een geboortekaartje met grote zus en een baby jongen of baby meisje!
 

Geboortekaartjes met aankondiging vanuit de grote zus

Voor de 1e spruit mochten jullie de aankondiging zelf doen, maar voor de 2e spruit is het superleuk de aankondiging vanuit jullie oudste dochter te doen. Denk bijvoorbeeld aan de volgende tekst op de kaart: 'Hoera, een broertje!' of 'Hoera, een zusje'. En naast de tekst kun je ook voor een mooie illustratie kiezen waarop beide kindjes staan, denk bijvoorbeeld aan een mooie silhouet of een vrolijke tekening van een grote zus met haar babybroertje of zusje. Zo zien jullie familie, vrienden en kennissen direct aan het kaartje dat jullie 2e kindje is geboren.

Bekijk ook eens onze pagina met geboorteteksten en -gedichtjes, we hebben heel veel teksten en gedichtjes voor een zus.