Kraamkaartjes

Kraamfeestkaartjes in stijl bij je geboortekaartjes

kraamkaartjes Wil je niet maandenlang bezoek over de vloer? Geef dan een kraamfeest of kraamborrel voor al je familie, vrienden en bekenden. Zo heb je in één keer iedereen over de vloer, wel op handig! En uiteindelijk is de geboorte van jouw kindje ook wel een feestje waard. Deze losse kraamkaartjes kun je toevoegen aan je geboortekaartje, zo kun je iedereen die je wilt uitnodigen op het kraamfeest van je kindje. De kraamkaartjes zijn bijpassend bij de geboortekaartjes. Staat jouw geboortekaartje er niet bij? Laat het ons weten dan voegen we deze toe. 

gratis drukproef kraamborrelkaartLET OP! Kunnen alleen besteld worden icm een geboortekaartje!

Wil je geen los kaartje toevoegen aan je geboortekaartje? Je kunt ook voor een 'tekstwissel' kiezen, dat betekent dat je verschillende teksten op je geboortekaartje gebruikt, een versie met uitnodiging voor de kraamborrel en een algemene versie.


Vragen? Bel direct: 010-2131415
Gratis drukproef
Voor 12:00 besteld, vandaag verstuurd

Wat zijn kraamkaartjes precies?

Kraamkaartjes zijn kleine kaartjes die je meestuurt met de geboortekaartjes. Op dit kraamkaartje staat een uitnodiging voor een kraamfeest of -borrel om de geboorte van jullie zoon of dochter met al je vrienden en familie te vieren. Je kunt de uitnodiging natuurlijk ook gewoon in het geboortekaartje zelf plaatsen.

 

Hoe maak ik een kraamfeestkaartje?

Kraamfeestkaartjes kaartjes zijn heel makkelijk om te maken. Je kunt een kaartje uit bovenstaande collectie kiezen, je kunt zelf een kaartje ontwerpen of als je een geboortekaartje hebt gekozen waar nog geen kraamfeestkaartje bij is ontworpen dan horen we het graag en dan voegen we deze toe.

 

Waarom een kraamborrel geven?

Een kraamborrel kan je natuurlijk geven omdat je het leuk vindt om de geboorte van jullie zoon of dochter groots te vieren. Dit is natuurlijk ook wel een feestje waard. Maar vaak wordt een kraamboorel of -feestje gegeven om te voorkomen dat je dagelijks bezoek over de vloer hebt. Zo heb je meer tijd met het gezin en komen de nieuwsgierigen allemaal op 1 of 2 dagen. Wel zo handig.