geboortekaartjes meisje

Geboortekaartjes meisje

Perfecte geboortekaartjes voor jullie pasgeboren dochter

De geboorte van jullie dochter willen jullie natuurlijk delen met een bijzonder kaartje. Maak een keuze uit onze grote collectie geboortekaartjes voor een meisje en pas de kaart naar jullie eigen wens aan, zo wordt je meisjeskaart perfect.
gratis drukproef geboortekaartjes meisje
- Ruim 800 exclusieve ontwerpen, alleen verkrijgbaar bij Koningkaart
- Ontwerp zelf je geboortekaartjes meisje met de designtool
- Altijd één gratis drukproef met de code GP135
- Klanten waarderen ons met een 9.4/10
- Je kaarten voor 12.00 uur besteld, morgen in huis


Vragen? Bel direct: 010-2131415
Gratis drukproef
Voor 12:00 besteld, vandaag verstuurd

Filters
... items
Filters
Wis alle filters
Type
Stijlen
Patronen
Thema
Seizoen
Kleur
Kaart 1 tot 300 van 883 totaal
Pagina:
<<123

drukproef setje met waaier

Geboortekaartjes meisje, kies een design en ontwerp zelf

Kies het perfecte meisjes geboortekaartje uit ons assortiment. Vind je een kaart leuk, maar wil je bepaalde elementen aanpassen? Voeg illustraties toe, pas de naam aan en verander het lettertype. Met onze handige online ontwerptool creëer je eenvoudig het mooiste ontwerp. Je kunt ook kiezen voor een blanco kaart en deze helemaal zelf maken. Waar je ook voor kiest, bij Koningkaart vind je altijd het perfecte kaartje voor jullie dochter! Bestel vervolgens vooraf een gratis drukproef of gelijk het aantal babykaartjes dat jullie nodig hebben. Een drukproef vooraf raden, de kleuren op een beeldscherm kunnen afwijken van het echte drukwerk.
 

Welke stijl past bij de geboorte van jouw dochter?

Je vindt altijd het perfect geboortekaartje voor jullie pasgeboren meisje bij Koningkaart. Maak een keuze uit diverse stijlen, kleuren, patronen en type kaartjes en bewerk deze in de online designtool. Verander de naam, verschuif de elementen en voeg een mooie foto of illustratie toe. Zo creëer je ineen paar stappen het perfecte ontwerp. 
 

Veelgestelde vragen bij geboortekaartjes voor een meisje

Welke tekst plaats ik op het geboortekaartje?

Deze belangrijkste gegevens die op de geboortekaartjes moeten staan zijn: de naam van je kindje, de geboortedatum, de namen van de ouders en adresgegevens. Dit kun je aanvullen met het gewicht, de lengte en de tijd en een lief gedichtje.
 

Zijn er geboortekaartjes met een broertje en/of zusje?

Zeker! De geboortekaartje als er een 2e kindje op komst is hebben we op een aparte pagina verzameld. Kijk bij geboortekaartjes 2e kindje of geboortekaartjes 3e kindje voor de opties die bij jouw gezin horen.
 

Wat kosten geboortekaartjes voor een meisje?

De prijzen voor je geboortekaartje hangt van een aantal elementen af. Welk formaat heb je gekozen, enkel of dubbel en welke papiersoort? Je kunt de prijzen zelf uitrekenen met onze prijzencalculator op de prijzenpagina.

 

Welke stijl geboortekaartje past bij mijn dochter?

Bekijk is de meisjes geboortekaartjes, je ziet snel genoeg welke stijl bij jullie past. Vervolgens kun je bij het ontwerp onderin soortgelijke designs bekijken, of klik in de filter de diverse opties aan totdat je een stijl ziet waar je blij van wordt.
 

Kan ik het meisjes geboortekaartje eerst in het echt zien?

Je kunt vooraf een drukproef bestellen van jouw meisjes geboortekaartje. Zo kun je het kaartje eerst in het echt bewonderen en eventueel nog dingen wijzigen. Met code GP125 is de eerste proef gratis muv kaartjes met foliedruk.
 

Wanneer moet ik de geboortekaartjes dochter versturen?

Je bepaalt zelf wanneer je je geboortekaartjes voor je dochter verstuurd. Sommige mensen versturen ze zo snel mogelijk en anderen wachten eerst een weekje totdat ze zelf op adem zijn gekomen. Wij leveren de geboortekaartjes binnen één werkdag.