Hippe en trendy geboortekaartjes

hippe geboortekaartjes

Geboortekaartjes volgens de laatste trends

Wij zijn dol op nieuwe trends en houden deze dan ook dagelijks bij. Wil jij weten wat de laatste mode in geboortekaartjesland is? Bekijk dan onderstaande hippe geboortekaartjes dan wordt het gelijk duidelijk. Voor 2021 is foliedruk en jungle nog steeds veruit het populairste.
gratis drukproef hippe geboortekaartjes
- Kies uit de ruime collectie hippe geboortekaartjes
- Maak zelf een hip geboortekaartje met onze ontwerptool
- Unieke designswaar we trots op zijn, door Koningkaart ontworpen
- Altijd een gratis drukproef van het geboortekaartje
- Vandaag voor 12:00 uur bestellen, vandaag verzonden

Het regenboogje bijvoorbeeld is hipper dan hip en zie je overal terug. Eenvoudige kaarten met de naam in een heel mooi sierlijk font, less is more. Wilde dieren in een jungle omgeving en niet te vergeten de foliedruk in goud, koper of zilver. Deze vier items gaan we komende lente en zomer dus heel veel zien. Kies het hipste geboortekaartje en maak deze passend bij jullie trendy en moderne levensstijl.


Vragen? Bel direct: 010-2131415
Gratis drukproef
Voor 12:00 besteld, vandaag verstuurd

Ons assortiment hippe geboortekaartjes

Kaart 1 tot 300 van 465 totaal
Pagina:
<<12

Altijd de nieuwste collecties hippe kaarten

Bij Koningkaart vind je bijna 400 hippe geboortekaartjes. Door onze samenwerking met een aantal bekende designers, vind je altijd het perfecte kaartje in de nieuwste collecties hippe kaartjes. Vind je een kaartje leuk, maar zou je er graag wat aan willen veranderen? Dat kan heel eenvoudig met onze online ontwerptool!
Versleep, draai en verander: zelf een hip geboortekaartje ontwerpen. Met de designtool kun je zelf heel eenvoudig een bestaand ontwerp aanpassen; de module zorgt ervoor dat jij in een handomdraai een hip geboortekaartje hebt samengesteld. Het is ook mogelijk om met een leeg kaartje te beginnen. Laat al je creativiteit los en ontwerp het kaartje voor jullie zoon of dochter helemaal zelf.
 

Wil je zelf een hip geboortekaartje ontwerpen?

Dat is bij Koningkaart heel eenvoudig:

  • Bepaal de afmetingen en de vouwwijze van de kaart
  • Kies een mooie achtergrond en voorzie deze van illustraties
  • Voeg elementen, foto’s en tekst toe aan de kaart
  • Spiegel, roteer en versleep: alles is aan te passen

 

Gratis drukproef voor jullie hippe geboortekaartje

Tevreden met het ontwerp? Bestel dan een gratis drukproef van jullie hippe geboortekaartje. Gebruik hiervoor de code GP135. Wij sturen je een drukproef toe, zodat je het kaartje thuis rustig kunt bekijken. Als je besluit om het kaartje te bestellen, hoef je alleen maar in te loggen en het gewenste aantal kaarten te selecteren. Je kunt ook direct bijpassende enveloppen en adresstickers meebestellen.
 

Neem contact op met Koningkaart

Heb je hulp nodig bij het bestellen of heb je vragen over het ontwerpen van een kaartje? Bel met 010-2131415 of vul het contactformulier in. Wij helpen je graag! Bekijk hier ons volledige assortiment geboortekaartjes.