Kant-en-klare kerstkaarten

Kerstbox met 10 kerstkaarten (2x5 dessins)

Naast onze uitgebreide collectie aan kerstkaarten die je zelf kunt personaliseren, kun je nu ook leuke kerstboxen met diverse kaarten bij ons bestellen. In zo’n kerstbox zitten een aantal kerstkaarten waar je zelf een persoonlijke groet in kunt schrijven. Met zo’n box in huis heb je dus altijd een kaartje bij de hand. Handig wanneer je toch nog iemand vergeten was een kerstkaart te sturen of wanneer je bepaalde vrienden of familieleden graag wilt verrassen met een kaart inclusief handgeschreven boodschap.

Diverse boxen met een verschillend thema

kerstbox corona kerstkaartenDe kerstkaarten worden gedrukt op mooi dik hoogglans papier en zijn formaat 11,5 bij 17,0 centimeter. Er zitten tien kerstkaarten in de box, twee van elk ontwerp. Ook de enveloppen zitten erbij, dus je kunt de kaartjes meteen schrijven en op de bus doen. In de boxen zitten diverse ontwerpen, zo kun je zelf kiezen naar wie je welke kaart wilt sturen. Naar wie stuur je een chique kaart met goudkleurige details en wie ontvangt een lief ontwerp met de tekst ‘een dikke kerstknuffel’?

Naast onze kerstbox met algemene kerstkaarten is er ook een box verkrijgbaar met actuele ontwerpen met een link naar corona. Deze kaarten met knipoog naar het afgelopen jaar zijn origineel en vaak met een humoristisch tintje. Juist na het zware jaar dat we achter de rug hebben is het extra waardevol om een leuke kerstkaart te sturen en te ontvangen.