Kerst save the date kaarten

kortingmarry christmas kaarten

Marry Christmas! Kerst en trouwen in één kaart

Zijn jullie verloofd en geven jullie elkaar het jawoord in het nieuwe jaar? Van harte gefeliciteerd! Om je verloving en aankomende bruiloft aan te kondigen kun je natuurlijk een save the date kaart sturen, maar wanneer je dit rond het einde van het jaar doet kun je dit ook combineren met een kerstgroet. In deze collectie ‘kerst save the date’ kaarten vind je diverse ontwerpen en sla je twee vliegen in één klap. 
gratis drukproef marry christmas kaart
Je kunt je vrienden en familie een fijne kerst en een gelukkig nieuwjaar wensen en ze meteen laten weten wanneer ze welkom zijn op jullie trouwdag. Zo’n aankondiging maakt je kerstkaarten bijzonder en persoonlijk. Daarnaast is een save the date kaartje met kerstthema erg origineel en een leuke verrassing voor alle trouwgasten.

We wensen je fijne feestdagen, een liefdevol nieuwjaar en een geweldige bruiloft toe!


Vragen? Bel direct: 010-2131415
Gratis drukproef
Voor 12:00 besteld, vandaag verstuurd

kerst save the date kaarten

Kondig je bruiloft eindejaar aan met een kerst save the date kaart

Ga je voor een ontwerp met kerstboom en sneeuwvlokken? Of kies je een kaart waar je ook een leuke foto van jullie twee op kunt plaatsen? Of je nu voor chique en feestelijk gaat of voor romantisch: in deze collectie is voor iedereen iets leuks te vinden. Heb je toch iets anders in gedachten? Je kunt deze kerstkaarten eenvoudig zelf naar eigen smaak aanpassen in onze handige ontwerptool. Voeg foto’s toe, pas de lettertypes aan of geef de achtergrond een andere kleur aan. Zo krijg je op een simpele manier een persoonlijk en uniek kaartje dat perfect bij jullie bruiloft aansluit.

Het is gebruikelijk om de kerst save the date kaarten te sturen vanaf 6 december, als de Sint dus het land uit is, tot kerstmis, dus eigenlijk gelijk aan een traditionele kerstkaart. Hou er rekening mee dat hoe dichter bij kerst hoe langer de levertijd zal zijn. Kom je er niet helemaal uit? Neem gerust even contact op met onze klantenservice of lees ons nieuwsbericht over de kerst save the dates.