Kerstkaarten Eco

korting kerstkaarten kerstkaarten eco

Kerstkaarten voor een groene toekomst van onze wereld

Wens uw zakelijke relaties een groene toekomst met deze eco kerstkaarten waarbij het milieu en onze wereld centraal staan. We zijn ons steeds meer bewust dat we maar één planeet hebben waar we zuinig op moeten zijn. We willen een schone en leefbare ruimte en een groene toekomst is belangrijker dan ooit. Wellicht heeft ook u reeds duurzame en energiebesparende maatregelen binnen uw bedrijf toegepast. Het aanbod van 'groene' kerstkaarten met een milieuvriendelijke thema neemt dan ook flink toe.
gratis drukproef
- Unieke eco ontwerpen, exclusief van Koningkaart
- Maak zelf één van de eco kerstkaarten
- Bestel een gratis proefdruk met code GP135
- Persoonlijke service: onze klanten geven ons een 9.4/10
- Voor 12:00 besteld? Dan vandaag nog gedrukt en op de bus

De eco collectie kerstkaarten hebben allemaal een zakelijke maar toch 'groene' uitstraling. Heeft u hulp nodig bij de opmaak? Neem contact met ons op, we helpen u graag.


Vragen? Bel direct: 010-2131415
Gratis drukproef
Voor 12:00 besteld, vandaag verstuurd


kerstkaart milieu vriendelijk

Kerstkaarten waarbij eco / milieu / duurzaam centraal staan

De schreeuw om aandacht voor ons milieu en de toekomst voor onze kinderen in een schone wereld klinkt harder dan ooit. Nog nooit heeft het klimaat zo hoog op de agenda gestaan. Wilt u ook wat meer aandacht vragen voor dit onderwerp? Of misschien besteedt uw bedrijf veel tijd aan duurzame processen? Kies dan voor een kerstkaart waar eco, milieu en duurzaamheid centraal staan.
 

Vooraf een gratis drukproef van uw kerstkaart

Heeft u de ideale kaart gevonden voor uw bedrijf? Bestel dan eerst een gratis drukproef zodat u het eindresultaat eerst kunt zien voordat u een oplage gaat bestellen. Bovendien kunt u de kaart dan ook eerst binnen uw bedrijf ter goedkeuring laten rondgaan. En heeft u hulp nodig met het maken van uw kerstkaarten? Bel of mail ons dan. Wij helpen u graag!

Zijn bovenstaande kerstkaarten niet passend genoeg bij uw bedrijf? Bekijk dan onze algemene collectie met algemene zakelijke kerstkaarten met de mogelijkheid om uw eigen foto en/of logo te plaatsen.