Kerstkaarten Internationaal

korting kerstkaartenkerstkaarten internationaal

Zakelijke kerstkaarten met een wereldwijde kerstgroet

Onderstaande kerstkaarten hebben allemaal een internationaal karakter en zijn daarom uitermate geschikt voor bedrijven die zaken doen over de grens en/of in het buitenland. U kunt kiezen uit diverse mogelijkheden, bijvoorbeeld de kerstwens in diverse talen en/of de wereldbol centraal op de kaart. Een zeer toepasselijke tekst bij de wereld is natuurlijk: "World, wide wishes"!
gratis drukproef
- Unieke kaarten, exclusief verkrijgbaar bij Koningkaart
- Maak één van de internationale kerstkaarten
- Bestel met code GP135 een gratis proefdruk
- Persoonlijke service: wij worden beoordeeld met een 9.4/10
- Voor 12:00 besteld, wij versturen de kaarten vandaag nog

De foto's op onze kaarten voor kerst zijn slechts voorbeelden en kunnen vervangen worden door eigen foto's van uw medewerkers en/of bedrijf, neem contact met ons op, we helpen u hier graag bij.


Vragen? Bel direct: 010-2131415
Gratis drukproef
Voor 12:00 besteld, vandaag verstuurd


Grenzeloos mooie kerstkaarten voor uw bedrijf

Voor een internationale uitstraling is een wereldbol op uw kerstkaart zonder meer de juiste keuze. We hebben dan ook diverse kaarten met een wereldbol in ons assortiment zoals een gouden wereldbol voor een wat sjiekere uitstraling of een groene wereld als u ook een beetje aan het milieu denkt. Daarnaast kunt u natuurlijk ook uw eigen foto of beeld op de kaart plaatsen, dat maakt het dan weer wat persoonlijker.
 

Kwaliteit en service zijn voor ons speerpunten

Bij Koningkaart vinden we kwaliteit en service erg belangrijk. Daarom helpen we u graag bij het ontwerpen en/of maken van de ideale kerstkaart voor uw onderneming. Aarzel dan ook niet om te bellen of mailen als u vragen heeft, dit kan van ma t/m vr van 09.00 tot 17.00 uur naar 010-2131415. Mailen kan altijd naar contact@koningkaart.nl.
 

Passen bovenstaande kerstkaarten niet bij uw bedrijf of heeft u liever een algemeen design? Bekijk dan onze complete collectie met zakelijke kerstkaarten met de mogelijkheid om uw eigen foto en/of logo te plaatsen. U kunt ook zelf een ontwerp maken via 'zelf kaarten maken'.