korting kerstkaarten

Kerstkaarten specials: voor bijzondere kerst gelegenheden

Voor iedere gebeurtenis een passende kerstkaart

Naast de 'standaard' kerstkaarten voor u persoonlijk of uw bedrijf hebben we nu ook kaarten ontworpen met een uniek thema, de kerstkaarten specials. Als eerste de Corona kerstkaarten, met een actuele boodschap inhakend op de gebeurtenissen van het afgelopen jaar. Ben je dit jaar vader of moeder geworden? Kijk dan eens bij Baby's eerste kerst, kaarten met een mooie foto van jouw kleintje. Ga je trouwen in 2022? Kies dan voor een Kerst save the date, een kerstwens en de aankondiging van jullie trouwdag op één mooie kaart. Wil je een mix van kaarten dan is een Kerstbox met verschillende kant-en-klare kerstkaarten een goed idee.
gratis drukproef
- Eigen unieke ontwerpen, exclusief bij Koningkaart
- Maak de kerstkaarten af met tekst en (eigen) foto's
- Keuze 5 papier soorten en 16 verschillende formaten
- Wij helpen graag: klanten geven ons een 9.4/10
- Bestelt u voor 12:00 uur? Dan vandaag gedrukt en verzonden


Vragen? Bel direct: 010-2131415
Gratis drukproef
Voor 12:00 besteld, vandaag verstuurd

Wie stuur jij een kerstwens met een actueel thema?

baby's first christmas Het afgelopen jaar is er uiteraard heel veel gebeurd nadat het coronavirus in maart de kop op stak. We zijn gaan thuiswerken, 1,5 meter afstand houden van elkaar, de mondkapjes plicht, quarantaine, enz, enz. Nu we met kerst weer met strenge regels te kampen hebben is het wellicht leuk om een kerstkaart te sturen die inhaakt op de gebeurtenissen van het afgelopen jaar. Denk aan de wc-rollen gekte, de ellebogengroet of het zoomen met vrienden en collega's. Er zijn heel veel nieuwe gewoontes bijgekomen dit jaar. Koningkaart heeft een leuke collectie kerstkaarten ontworpen met een knipoog naar al deze gebeurtenissen.

De allereerste kerst van je kindje

Zijn jullie dit jaar papa en mama geworden van wellicht het mooiste kindje van de wereld? Dan móet je een kaart kiezen uit onze kersverse collectie 'Baby's eerste kerst'! Allemaal prachtige designs met jouw kleine wonder in de picture. Wij zijn super enthousiast over deze nieuwe serie ontwerpen, hopelijk ben jij dat ook. kerst save the dateZo kun je je mooiste babyfoto van het afgelopen jaar nog eens aan iedereen tonen zodat deze mooie kerstkaart kan pronken in menig huiskamer. Uiteraard plak je ook een exemplaar in het fotoalbum van jouw kindje, bij de prachtige kerstfoto's die je nog gaat maken voor een onvergetelijke 'baby's eerste kerst'.

Hebben jullie een trouwdatum geprikt voor 2022?

Jullie hebben dit jaar vast wel samen thuis gezeten en misschien zijn jullie zo dicht bij elkaar gekomen dat je ten huwelijk bent gevraagd? Gefeliciteerd! Wat een mooi voornemen voor 2022. De decembermaand wordt voor jullie een makkie: smoorverliefd, lekker samen thuis cocoonen, knus bij de open haard, de deurbel uit en gezellig samen zijn. Een goed plan om iedereen jullie fantastische nieuws te laten weten met een toepasselijke kerst save the date kaart. Zo kondigen jullie je verloving aan en wens je gelijk iedereen fijne feestdagen, dubbel feestelijk. Nu wel gelijk even een trouwdatum prikken natuurlijk. 

Namens het team van Koningkaart wensen wij iedereen een prachtige kerst en liefdevol nieuwjaar toe!