Kerstkaarten Sport en beweging

korting kerstkaartenkerstkaarten sport

Kerstkaarten voor een sportieve benadering van 2022

In de sport-branche hebben wij diverse kerstkaarten ontworpen die alles met sport te maken hebben. Denk aan verschillende soorten sporten die op de kaarten afgebeeld zijn zoals,yoga, hardlopen, maar ook iets wat nauw samenhangt met sport:gezondheid. Denk ook aan teksten als “Samen bereiken wij de top!”en “Klaar voor 2022”. Deze zakelijke kerstkaarten zijn prima geschikt om uw klantenkring en personeel een gezond en sportief nieuw jaar te wensen!
gratis drukproef
- Exclusief ontwerpen bij Koningkaart
- Maak zelf een sportieve kerstkaarten
- Bestel een gratis proefdruk met code GP135
- Persoonlijke service: wij krijgen maar liefst een 9.4/10
- Voor 12:00 besteld? Vandaag gedrukt en verzonden

De foto's op onze kerstkaarten zijn voorbeelden en kunnen vervangen worden door eigen foto's , neem hiervoor contact met ons op mocht het niet lukken, we helpen u graag.


Vragen? Bel direct: 010-2131415
Gratis drukproef
Voor 12:00 besteld, vandaag verstuurd


sportieve kerstkaarten

Fit het nieuwe jaar in met een sportieve kerstkaart

Sporten draagt bij aan een goede gezondheid. Het heeft tot doel het lichaam te stimuleren naar meer lichamelijke beweging. Daarnaast is het ook erg goed om te ontspannen, juist door inspanning! Het zorgt voor minder stress, sterkere botten, een gezond hart, enz, enz. Er zijn zoveel voordelen te benoemen die samenhangen met sporten, denk ook eens aan de sociale interactie tussen mensen. Dus welke sport uw bedrijf ook aanbiedt, het is altijd goed om uw klanten, werknemers of andere zakelijke relaties weer even te prikkelen met een mooie kerstkaart.
 

Welke kerstkaart past het beste bij u?

Staat er geen ontwerp bij dat past bij uw bedrijf of wilt u een kerstkaart in een andere kleur? Neem dan contact met ons op, we helpen u graag bij het maken van de juiste kerstkaart. U kunt ook altijd even kijken bij de algemene zakelijke kerstkaarten, al deze ontwerpen kunnen van kleur worden gewijzigd en met eigen foto's en logo worden gemaakt.