Kerstkaarten transport en logistiek

korting kerstkaartenkerstkaarten transport en logistiek

Zakelijke kerstkaarten voor transport en logistieke bedrijven

Koningkaart heeft een een ruime keuze kerstkaarten voor de sector Transport en Logistiek. Toepasselijke kerstkaarten met een vrachtwagen, wagenpark of andere transport. Originele kaarten voor deze branche die u kunt sturen naar al uw zakelijke relaties. Het is ook mogelijk om eigen teksten en foto’s toe te voegen aan het ontwerp. Dit zorgt voor een extra persoonlijke draai. Teksten als: “Ook in het komende jaar zijn we goed op weg” of “Op weg naar 2022” zijn ideaal.
gratis drukproef
- Exclusieve kaarten, exclusief verkrijgbaar bij Koningkaart
- Ontwerp één van de kerstkaarten voor uw transportbedrijf
- Bestel een gratis proefdruk met code GP135
- Persoonlijke service: Klanten beoordelen ons met een 9.4/10
- Voor 12:00 besteld, is vandaag gedrukt en verstuurd

De foto's die u op al onze kerstkaarten ziet staan zijn slechts voorbeelden en kunnen vervangen worden door eigen foto's van uw medewerkers, wagenpark en/of bedrijf, neem hiervoor contact met ons op, we helpen u hier graag bij.


Vragen? Bel direct: 010-2131415
Gratis drukproef
Voor 12:00 besteld, vandaag verstuurd


kerstkaart logistiek

Open de kaart net als een container

Bij transport en logistiek draait het om organiseren, plannen, besturen en uitvoeren van een stroom aan goederen vanaf de eerste tot laatste fase. Er komt dus veel meer bij kijken dan alleen het vervoeren. Hierbij zijn er herkenbare elementen die je ziet op de kaarten, zoals voertuigen, wegen en containers. We hebben een erg leuk ontwerp waarbij het net lijkt of je de container opent, terwijl je het kaartje opent. Dit zorgt voor een speels effect.

Kerstkaarten in jullie huisstijl

Wij begrijpen dat uw bedrijf een eigen huisstijl hanteerd. Bij ons is het mogelijk om dehuisstijlkleuren door te voeren in het ontwerp van de kaart. We hebben ontwerpen, waarbij je een eigen bedrijfsfoto of logo kunt plaatsen maar ook de kleuren kunnen worden gewijzigd. Daarnaast kun je eventueel nog meer details van de huisstijl verwerken. Hierbij kunnen wij helpen als je even contact met ons opneemt. Dat kan door tussen 09.00 en 17.00 te bellen op 010-2131415 of mail naar contact@koningkaart.nl.

Passen bovenstaande kerstkaarten niet bij uw transportbedrijf of heeft u liever een algemeen ontwerp? Bekijk dan onze algemene collectie met zakelijke kerstkaarten met de mogelijkheid om uw eigen foto en/of logo te plaatsen.