Kerstkaarten makelaar, vastgoed en huisvesting

korting kerstkaartenkerstkaarten vastgoed en makelaars

Kerstkaarten voor de vastgoed-branche

Welkom op onze pagina met zakelijke kerstkaarten speciaal ontworpen voor makelaars en andere vastgoedbedrijven. Hier vindt u kaarten voor de branche vastgoed en makelaars. Dit is leuk om te versturen naar uw zakelijke connecties. De ontwerpen zijn voorzien van een zakelijke, maar sfeervolle uitstraling. Wij beschikken ook over de mogelijkheid om zelf een eigen invulling te geven met behulp van de ontwerptool.
gratis drukproef
- Unieke exclusieve collectie, alleen bij Koningkaart
- Maak zelf één van de kerstkaarten vastgoed en makelaars
- Vraag vooraf een drukproef aan met de gratis code GP135
- Service: Koningkaart wordt met een 9.4/10 beoordeeld
- Ma t/m vr voor 12:00 besteld? Morgen al in huis

Alle foto's die op onderstaande kerstontwerpen zijn gebruikt zijn voorbeelden en kunnen we met uw eigen foto's opmaken, neem hiervoor contact met ons op, we helpen u hier graag bij.


Vragen? Bel direct: 010-2131415
Gratis drukproef
Voor 12:00 besteld, vandaag verstuurd


kerstkaart voor makelaars

De makelaar wenst u een mooi woonjaar

Vastgoed en makelaar bestaat al sinds de middeleeuwen. Vandaag de dag bemiddelt een makelaar bij koop en verkoop, huur en verhuur, kantoren en nog veel meer. Veel van onze ontwerpen bevatten huizen, sleutels en sleutelhangers. De huizen zijn op een hele aparte manier verwerkt in bijvoorbeeld een kerstbal voor in de boom als versiering. Indien nodig kun je deze ontwerpen nog aanpassen naar je eigen smaak. Wat persoonlijks in de kaart maakt het altijd net ietsjes leuker.
 

Toepasselijke teksten voor op uw kerstkaart

Het sturen van kerstkaarten is natuurlijk hartstikke leuk, maar welke boodschap wilt u eigenlijk meegeven? Vaak komt het voor dat u niet weet wat voor tekst u moet toevoegen en dat is erg vervelend. Wij begrijpen dat u niet wilt aankomen met een saaie en suffe tekst die elk jaar terugkomt op de kaarten. Een gouden tip is daarom om het een beetje speels te maken. Zorg voor tekst die bij de sector past of kies voor een woordgrap.
 

Passen bovenstaande kerstkaarten niet bij uw makelaarskantoor of heeft u liever een algemeen ontwerp? Bekijk dan onze algemene collectie met zakelijke kerstkaarten met de mogelijkheid om uw eigen foto en/of logo te plaatsen.