Babys eerste kerst

kortingkerstkaarten baby's eerste kerst

Kerstkaarten speciaal voor de 1e kerst van je baby

Zijn jullie het afgelopen jaar trotse ouders geworden? Van harte gefeliciteerd! Dat eerste jaar is natuurlijk heel erg speciaal. Alles is nieuw en spannend. Zo ook de feestdagen, bijvoorbeeld de eerste Kerstmis van jullie kleintje. Dat bijzondere moment wil je maar al te graag vastleggen en delen met je naasten. Zeker nu we deze kerst wellicht thuis gaan vieren. Betrek je vrienden en familie een beetje bij jullie prille babygeluk door een leuke kerstkaart te sturen uit onze nieuwe collectie: baby’s eerste kerst.
gratis drukproef baby's eerste kerst
Met deze lieve kaarten wens je vrienden en familie op een traditionele manier fijne feestdagen en je laat je pasgeboren kindje – zoals een trotse ouder betaamd - gelijk aan de wereld zien. Op al deze kaarten is namelijk ruimte voor een leuke foto van je kindje of je gezin. Wordt jouw kindje in december verwacht? Dan kun je deze ontwerpen ook gelijk combineren met het geboortekaartje.

We wensen je fijne kerstdagen en een gezond nieuwjaar toe! Op naar baby's tweede kerst.


Vragen? Bel direct: 010-2131415
Gratis drukproef
Voor 12:00 besteld, vandaag verstuurd

kerstkaarten baby's first christmas

Baby's 1st Christmas

Als je voor het eerst papa en mama wordt van een mooie zoon of dochter komt er vooral het eerste jaar heel veel op je af. Alles is nieuw en alles met de baby doe je voor de 1e keer. Voor zowel jullie als ouders als voor de baby zelf, is het een grote ontdekkingsreis met heel veel bijzondere herinneringen. De eerste glimlach, de eerste hapjes of wat dacht je van de eerste brabbeltjes. Het zijn stuk voor stuk memorabele momenten, die je het liefst voor eeuwig vast wilt leggen. Je hebt wellicht al duizenden foto's gemaakt óm ze ook echt vast te leggen, de ene foto nog mooier, nog specialer dan de andere.

Hoe leuk is het dan om één van die mooie foto's op jullie kerstkaart te plaatsen. Speciaal voor dit moment hebben we deze collectie met Baby's First Christmas ofwel Baby's eerste kerst ontworpen. Stuk voor stuk prachtige ontwerpen met de kleine in de hoofdrol. Zo kan iedereen gelijk zien hoe jullie kleine schat zich heeft ontwikkeld het afgelopen jaar en hoe hij of zij er nu uitziet. Want zeg nu zelf, hoe blij wordt je nu van zo'n mooie kaartkaart!