Kerstkaarten voor werknemers

korting kerstkaartenkerstkaarten voor werknemers

Kerstkaarten om uw eigen medewerkers te bedanken

Het einde van het jaar, het belangrijkste moment om naast uw zakelijke relaties ook uw eigen medewerkers te bedanken voor hun inzet, flexibiliteit en samenwerking. Zeker na zo'n bizar jaar als 2021 waarin het coronavirus de boventoon voerde en behoorlijk wat roet in het eten gooit. Thuiswerken is de nieuwe norm en collega's spreekt men alleen nog via zoom of teams.
gratis drukproef
- Mooie kerstdesigns om uw medewerkers te bedanken
- Maak een kerstkaarten om naar uw werknemers te sturen
- Bestel een gratis proefdruk met code GP135
- Persoonlijke service: wij zijn beoordeeld met een 9.4/10
- Voor 12:00 besteld? Vandaag nog gedrukt en verzonden

Het sturen van een kerstkaart is dan extra waardevol, laat uw werknemers weten dat u aan ze denkt in deze moeilijke tijd. Dit is het moment om uw personeel te bedanken en te laten weten dat u trots op ze bent!


Vragen? Bel direct: 010-2131415
Gratis drukproef
Voor 12:00 besteld, vandaag verstuurd


Kerstkaarten voor werknemers, belangrijker dan ooit

Wie had dat gedacht dat u uw werknemers een kaart moet sturen om ze te bedanken voor hun inzet het afgelopen jaar. Doet u dat normaal tijdens de kerst- of nieuwjaarsborrel. Helaas is dit jaar kerstmis en de afsluiting van het jaar anders dan anders. Het sturen van een kerstkaart aan uw medewerkers is in ieder geval een mooi gebaar. U kunt met een kerstkaart met daarop een boodschap als 'Samen sterk', 'Jij bent een topper' of 'Together we will make it work' laten zien dat u trots bent op uw personeel. Geeft u uw medewerkers een kerstpakket? Dan kunt u zo'n mooie toepasselijke kerstkaart ook daarbij stoppen.