Klassieke geboortekaartjes

klassieke geboortekaartjes

Kies voor een klassiek geboortekaartje met een rustige uitstraling

Klassieke geboortekaartjes zijn stijlvol en tijdloos. Veel wit, rustige illustraties en zachte ontwerpen typeren deze collectie. Met een klassiek geboortekaartje weet je dat je goed zit en dat je hem over een paar jaar nog steeds mooi vindt! Ze zijn authentiek, neutraal en raken niet snel uit de mode. Op een klassiek geboortekaartje is de keuze voor goud- of zilverfolie perfect. Heb je een mooi ontwerp met veel wit dan zal de folie extra goed tot z'n recht komen.

gratis drukproef klassieke geboortekaartjes


Tips voor een klassiek geboortekaartje

- Kies een rustig ontwerp met veel wit of pasteltinten en een sierlijke letter
- Kies voor structuur papier voor een authentieke uitstraling
- Plaats een foto van jouw wonder in zwart/wit of kleur in een lichte omgeving
- Extra: Plak een los strikje of knoop een apart labeltje aan de kaart
Vragen? Bel direct: 010-2131415
Gratis drukproef
Voor 12:00 besteld, vandaag verstuurd

Geboortekaartjes klassiek

Stijlvolle geboortekaartjes met een strikje

Wil je je geboortekaartje extra bijzonder maken dan zijn er diverse opties. Allereerst is er de keuze voor een papiersoort, welke past het beste bij jouw geboortekaartje? Dat hangt vooral van het design af. Heb je een ontwerp met heel veel wit, dan is structuur een hele goede keuze, de papiersoort komt dan bijzonder goed tot z'n recht. Om de uitstraling nog mooier, klassieker en traditioneler te maken kun je er ook nog voor kiezen om een plak strikje op je geboortekaartje toe te voegen. We hebben deze in diverse hippe kleuren namelijk. Via het kopje 'Extra' aan de linkerzijde en dan strikjes kun je deze los bestellen.
 

Waarom zijn klassieke geboortekaartjes zo populariteit?

Met de komst van het 'op maat' drukken hoeven we geen voorraden kaarten meer te hebben, alles wordt op aanvraag gedrukt. Met als gevolg dat de geboortekaartjes volgens de allerlaatste trends worden ontworpen, superleuk! Nadeel hiervan is, is dat een ontwerp weer snel uit de mode raakt. Het mooie van een klassiek geboortekaartje is dat deze veel langer mooi blijven, zelf over een paar jaar zijn de ontwerpen nog zeer smaakvol. Je ziet dan ook dat de klassieke geboortekaartjes weer in populariteit stijgen, van een tendens van hip, trendy en anno nu naar een klassiek, tijdloos en stijlvol geboortekaartje.
 

Waar gaat jouw voorkeur naar uit?

Of je nu kiest voor een klassiek of modern geboortekaartje, het gaat erom dat je het allermooiste kaartje uitkiest voor jouw kindje. Of wil je een wat meer traditioneel geboortekaartje met een moderne twist? Met een mooi strikje in een trendy kleur of een los etiket met de naam in een hip lettertype krijg je een mooie klassieke look dat in deze tijd past. Kies voor de papiersoort structuur om je klassieke uitstraling helemaal af te maken.