Minimalistische geboortekaartjes

minimalistische geboortekaartjes

Geboortekaartjes, simpel, puur en minimalistisch

Eenvoud boven overdaad, dat is waar minimalistisch voor staat. Met dit in gedachte hebben we deze prachtige, nieuwe collectie geboortekaartjes ontworpen, de minimalistische geboortekaartjes. De collectie kenmerkt zich door pure, simpele elementen en opvallende typografische keuzes. Ben jij een echte fan van deze minimalistische stijl? Dan word je vast erg blij van deze ontwerpen.

gratis drukproef minimalistische geboortekaartjes


Tips voor een minimalistisch geboortekaartje

- Kies een opvallend lettertype voor de naam 
- Plaats de overige tekst in een strak font
- Kies voor mat wit papier voor een simpele, pure uitstraling
- Zorg voor veel wit of één kleur en plaats niet teveel illustraties
Vragen? Bel direct: 010-2131415
Gratis drukproef
Voor 12:00 besteld, vandaag verstuurd

eenvoudige geboortekaartjes

Welk minimalistisch ontwerp heeft jouw voorkeur?

Hou jij van een minimalistische uitstraling dan ben je vast in je nopjes met bovenstaande geboortekaartjes in deze zuivere opmaak. Rustige, eenvoudige ontwerpen met minimale gebruik van illustraties en prachtige typografie, zo zien deze kaarten er tijdloos uit. Kies het ontwerp dat het beste bij jou en je gezin past, open deze in de designtool en maak de kaart helemaal naar wens.

Heb je zelf een idee over hoe jouw geboortekaartje eruit moet komen te zien? Je kunt er ook voor kiezen om zelf een kaart te maken. Je start dan met een witte basis en kunt heel simpel zelf teksten en illustraties toevoegen. We hebben maar liefst 12 formaten waaruit je kunt kiezen.
 

Hoe maak je eenvoudige geboortekaartjes?

Eenvoudige geboortekaartjes kun je in een paar stappen zelf maken. Kies voor een mooie typografie voor de naam op een gekleurd vlak en je bent al goed op weg. Zoals je op de foto ziet is het maken van een simpel geboortekaartje heel eenvoudig. Dit stoere exemplaar heeft eigenlijk niet veel extra's nodig.