korting nieuwjaarskaarten

Nieuwjaarskaarten

Nieuwjaarskaarten maken voor een succesvol 2022

Houdt u niet van echte typische kerstkaarten? Of is kerst inmiddels al zo dicht bij dat u de kaarten niet op tijd op de bus krijgt? Wens uw klanten en relaties een succesvol 2022 met een nieuwjaarskaart. Op alle nieuwjaarskaarten kunt u een persoonlijke wens en foto plaatsen. Zo worden deze kaarten wel heel bijzonder persoonlijk en leuk! Klik op een ontwerp om de volledige kaart te bekijken.
gratis drukproef
- Prachtige ontwerpen, exclusief bij Koningkaart te bestellen
- Nieuwjaarskaarten voor net na de kerst
- 5 papierkeuzes en maar liefst 16 verschillende formaten
- Persoonlijke service: wij krijgen een 9.4/10
- Voor 12:00 uur besteld, is 's middags gedrukt en verstuurd


Vragen? Bel direct: 010-2131415
Gratis drukproef
Voor 12:00 besteld, vandaag verstuurd

Wie stuur jij dit jaar nieuwjaarskaarten?

Zoals de traditie betaamt wensen we iedereen die we kennen aan het einde van het jaar een 'Gelukkig Nieuwjaar!' Dit kunnen we met een app'je doen, een mailtje en natuurlijk met een echte mooie gedrukte nieuwjaarskaart. Dat is eigenlijk nog het leukste van allemaal. En bij Koningkaart kun je deze kaart eenvoudig zelf ontwerpen. Kies een kaart uit die je het meeste aanspreekt, open deze in de designtool en bewerk de kaart zoals jij deze het mooiste vindt. Maak dan de adreslijst, wie stuur jij dit jaar zo'n mooiekaart? Is je adreslijst compleet? Dan kun je overgaan tot bestellen.
 

Hoe maak ik een nieuwjaarskaart voor 2021/2022?

Wilt u de nieuwjaarskaarten aangepast hebben in de kleuren van uw eigen huisstijl, neem dan contact met ons op. We helpen u graag met het maken van de perfecte kaart om het nieuwe jaar in te luiden. Veel van onze ontwerpen kun je zelf bewerken met de kaartenmaker maar voor speciefieke ontwerpen kun je altijd onze hulp inschakelen.