Raamborden

raamborden geboorte

Geboorteborden voor op het raam van jullie huis

Deze vrolijke raamborden, ook wel makelaarsborden genoemd, hang je aan de buitenkant van het raam van je huis. Zo laat je de hele straat weten hoe blij jullie zijn met jullie kindje. We hebben raamborden in diverse stijlen, van botanisch met veel bladeren en dieren tot minimalistisch en strak met waterverf en hartjes. Kies uit onderstaande ontwerpen en wij personaliseren deze met de naam van je zoon of dochter indien nodig. We kunnen ook een raambord maken in dezelfde stijl als jullie geboortekaartje, neem dan contact met ons op.

raambord met vosje

Wat moet ik verder weten over een raambord?

Een raambord wordt in de volksmond ook wel geboortebord of makelaarsbord genoemd. Makelaarsborden kent iedereen wel, die hang je op het raam als je je huis te koop zet. Je kunt zo'n makelaarsbord natuurlijk voor meer dingen gebruiken, zoals de geboorte van je kindje aan te kondigen aan de buurt bijvoorbeeld. Een stuk origineler dan een ooievaar in de tuin, als je die al hebt. We kunnen de raamborden leveren in twee formaten, een staand of liggend van 50x70 cm per zijde. De raamborden worden volledig plat geleverd met rillijnen op de juiste plaats zodat je deze zelf makkelijk kunt vouwen. Op de flappen aan de zijkant zit reeds een plakstrip zodat je deze direct op het raam kunt bevestigen.

Wil je van je geboortekaartje een raambord laten maken? Dit kan maar alleen als je een geboortekaartje uit de collectie van Koningkaart gaat bestellen. Wij kunnen het ontwerp van je geboortekaartje omzetten naar een mooi ontwerp voor een raambord.

Let op, de levertijd is een week (5-7 dagen) dus zorg dat je het bord tijdig besteld, zeker als er ook maatwerk aan te pas komt.