gratis drukproef geboortekaartje

Retro geboortekaartjes zelf maken

Retro geboortekaartjes met een vleugje nostalgie

Je ziet het tegenwoordig steeds meer. Verschillende producten, kleding en rages van vroeger raken in deze tijd opnieuw weer in. Het is daarom ook zeker niet apart om te kiezen voor een retro geboortekaartje, dus ben je op zoek naar zo’n kaartje met kleuren en designs die vroeger hip waren en nu weer terug keren? Neem dan een kijkje in onze retro collectie geboortekaartjes hieronder.

Onze retro kaartjes zijn geïnspireerd door de jaren 60 en 70. Bijvoorbeeld een geboortekaartje met retro speelgoed, zoals een blokkenkar van hout, een houten hobbelpaard, bad eentjes etc. Of kaartjes met een retro design en kleuren, met een etiket voor naamsvermelding erop.

Retro geboortekaartjes zelf maken

Heb jij zelf andere leuke ideeën, teksten of afbeeldingen die retro zijn? Dan kun je er ook voor kiezen om zelf in een handomdraai een eigen geboortekaartje te ontwerpen. Dit is eenvoudig te doen met onze online ontwerptool. Wij bieden ook een eenmalige gratis drukproef aan, zodat je kan beoordelen of je tevreden bent met het gedrukte eindresultaat.