Romper geboortekaartjes

romper geboortekaartjes

Geboortekaartjes in de vorm van een rompertje, superleuk!

Ben je op zoek naar een origineel geboortekaartje om de geboorte van je baby eens anders aan te kondigen? Dan zijn deze romper geboortekaartjes perfect. Met een geboortekaartje in de vorm van een rompertje weet je zeker dat de geboorte van jullie kindje niet onopgemerkt blijft. Er zijn kaartjes van typografie tot dieren, dus voor ieder wat wils.
gratis drukproef geboortekaartje rompertje
- Unieke geboortekaartjes in de vorm van een rompertje
- Exclusieve ontwerpen, alleen verkrijgbaar bij Koningkaart
- Verkrijgbaar op 5 verschillende soorten papier
- Persoonlijke service: klanten geven ons met een 9.4/10
- Eenvoudig zelf online je kaart bewerken en bestellen


Vragen? Bel direct: 010-2131415
Gratis drukproef
Voor 12:00 besteld, vandaag verstuurd

geboortekaartje in de vorm van een rompertje

Ontwerp zelf een origineel romper geboortekaartje

Heb je zelf dat ene bijzondere geboortekaartje in gedachten? Met de online designtool van Koningkaart, ontwerp je makkelijk je eigen rompertje geboortekaartje. Wij hebben de designtool vast goed gevuld met inspirerende achtergronden, lettertypes en illustraties, zodat jij straks allerlei ontwerpen kunt uitproberen. Ons advies is ook om een aantal ontwerpen te maken en daar het leukste geboortekaartje uit te kiezen. Met een uitgebreid assortiment van deze originele geboortekaartjes, kun je altijd een stijl kiezen die bij je past. Wat denk je van lieve meisjes rompertjes of stoere jongens rompertjes?

De afmetingen van dit originele geboortekaartje zijn 17,5 bij 15 centimeter. Bij het rompertje horen witte A5 enveloppen, deze kun je er los bij bestellen.