Bedankkaarten

bedankkaarten

Bedank je gast in stijl met een bedankkaart

gratis drukproef bedankkaart Een trouwdag is extra bijzonder wanneer je deze kunt delen met de mensen waar je van houdt. En het blijft toch vaak een eer om gevraagd te worden om deze dag te komen vieren met een bruidspaar. De meeste gasten doen daarom extra hun best om zich mooi aan te kleden, een vrijgezellenfeestje te organiseren en een cadeautje mee te nemen. Om je vrienden en familie te bedanken voor hun aanwezigheid en alle moeite die ze in jullie trouwfeest hebben gestoken, is het gebruikelijk om ze zes weken na de dag een bedankkaart te sturen.

Hiermee laat je je gasten weten dat het voor jullie heel bijzonder was dat zij bij de mooiste dag van jullie leven waren. Kies voor een bedankkaart in dezelfde stijl als jullie trouwkaarten, dan sluit alles mooi aan. Je kunt daarnaast eventueel een foto toevoegen van jullie in bruidskleding om de kaart extra persoonlijk te maken. Of misschien hebben jullie een leuke groepsfoto van alle gasten laten maken? Zo hebben je gasten ook een blijvende herinnering aan deze fantastische dag.

Vragen? Bel direct: 010-2131415
Gratis drukproef
Voor 12:00 besteld, vandaag verstuurd


Hoe bedank jij de gasten van je huwelijksdag?

Naast de reguliere bedankkaarten bieden we ook cadeaulabeltjes aan. Deze worden op een groter vel gedrukt zodat je ze zelf kunt uitsnijden of knippen. Hang de labeltjes aan de bedankjes om je gasten aan het einde van jullie bruiloft te verrassen met iets leuks.