Labelkaartjes trouwen

labelkaartjes trouwen

Losse kaartjes voor aan je trouwkaart

Zoek je naar een manier om je trouwkaarten net dat beetje extra te geven? Misschien kun je dan voor een labelkaartje gaan! Zo’n klein labeltje bevestig je aan de uitnodigingen dmv een touwtje of een paperclip. Zoek een ontwerp dat past bij je trouwkaart en pas deze aan in onze ontwerptool. Voeg jullie intialen, trouwdatum of een mooie foto van jullie toe om de labels te personaliseren. Na ontvangst hoef je de labels alleen nog even los te snijden of knippen en ze te bevestigen aan de trouwkaarten.
gratis drukproef labelkaartje
Of je nu voor een fotostrip gaat of alleen voor een langwerpig label met jullie namen, zo’n kaartje maakt jullie trouwkaarten extra bijzonder om te versturen en te ontvangen! Combineer eventueel meerdere labelkaartjes met elkaar in de kleuren die bij de uitnodigingen passen. Of voeg het programma van jullie trouwdag toe. De mogelijkheden zijn eindeloos!


Vragen? Bel direct: 010-2131415
Gratis drukproef
Voor 12:00 besteld, vandaag verstuurd

De labelkaartjes zijn DIY, wat houdt dat in?

DIY staat voor Do It Yourself, dat betekent dat je zelf ook nog aan de slag moet. De meeste labelkaarten staan met meerdere op één vel, die je dus nog zelf los moet knippen of snijden en daarna bevestigen aan de kaart. Dit concept is dus vooral geschikt voor de creatievelingen onder ons. Het kost een beetje extra moeite, maar dan heb je ook meteen een unieke kaart! Je kunt zo'n klein kaartje met een mooi touwtje of lintje aan de kaart monteren. Maar ook met een hippe paperclip of splitpen krijg je een bijzonder geheel. En ga je voor een botanische bruiloft dan is een klein takje of droogbloemetje ertussen ook superleuk.