Menukaarten

menukaarten

Menukaarten in dezelfde stijl als je trouwkaart

gratis drukproef menukaartTijdens jullie huwelijksdiner is de tafel waarschijnlijk mooi gedekt en komt er allerlei lekkers voorbij. Om die tafelschikking helemaal af te maken in de stijl van jullie bruiloft kun je bij ons ook menukaarten bestellen. Kies voor menukaarten die passen bij jullie trouwuitnodigingen, zo wordt alles, inclusief het drukwerk een mooi en samenhangend geheel.
Trouwen jullie in het groen? Kies dan bijvoorbeeld voor een botanisch exemplaar. Of heeft jullie trouwdag een romantische sfeer? Misschien is dan iets met zachtroze waterverf of geschilderde bloemen iets voor jullie. Op de kaart kunnen jullie vrienden en familie zien wat voor heerlijks hen tijdens het diner allemaal te wachten staat.

Missen jullie nog een bijpassend ontwerp bij jullie trouwkaarten? Neem gerust even contact met ons op dan voegen we dit ontwerp direct toe zodat je huisstijl compleet is.
Vragen? Bel direct: 010-2131415
Gratis drukproef
Voor 12:00 besteld, vandaag verstuurd

kaarten voor het trouwdiner

Mooie menukaarten maken het trouwdiner tot een hoogtepunt

Het trouwdiner is naast het ja-woord vaak het belangrijkste moment van jullie huwelijksdag. Na al de emoties van deze dag is het genieten van een heerlijk diner met alle mensen die je lief hebt een echt hoogtepunt. Je tafel wil je dan ook perfect gestyled hebben met mooie menukaarten. Je kunt de menukaarten op de borden van de gasten neerleggen, maar ze rechtop in een kaarthouder plaatsen is ook een goede optie. Zo ziet iedereen in een oogopslag wat er geserveerd wordt en dienen de kaarten meteen als leuke decoratie voor de tafels.

Zorg dat je altijd twee of drie menukeuzes hebt, vegetarisch, vlees of vis, niet al je gasten hebben dezelfde eetwensen en wel zo fijn als er voor iedereen wat te kiezen valt. Of ga voor een buffet, dan kan men zelf opscheppen. Het nadeel is wel dat je gasten steeds van tafel lopen. Ga ook altijd ruim voor je trouwdag het trouwmenu een keer proeven op de trouwlocatie, zo kom je niet voor onverwachtse verrassingen te staan op de dag zelf.