Tafelnummerkaartjes

tafelnummerkaartjes huwelijksdiner

Waarom tafelnummerkaartjes voor het tafelplan?

gratis drukproefHeb je meerdere tafels voor het huwelijksdiner? Dan heb je er vast wel over nagedacht wie je bij elkaar wilt zetten en wie juist niet. Collega's, familie, vrienden, met een groter gezelschap wil je niet dat er gasten zijn die een plaatsje moeten zoeken. Maak vooraf een tafelindeling ofwel tafelplan en nummer de tafels. Per tafelnummer noteer je de namen van de gasten die je bij elkaar wilt zetten. Maak tijdig deze tafelschikking, want zeker bij grotere groepen kan dat nog een heel gepuzzel zijn. De tafelindeling kan je bij de ingang van de dinerzaal ophangen. 

 

Wie zit bij wie tijdens je huwelijksdiner?

Zo vinden je gasten snel hun zitplek nadat ze weten aan welk tafelnummer ze kunnen plaatsnemen. Een ceremoniemeester die je gasten naar hun plaats helpt is wel heel fijn en neemt een hoop stress weg. Bij de tafel zelf kun je ook nog per plek een tafelkaartje met de naam erop plaatsen. Zo ontstaan er geen misverstanden. Uiteraard geven tafelnummerkaartjes in stijl met de rest van je trouwdrukwerk net even die finishing touch aan je tafeldecoratie.
Vragen? Bel direct: 010-2131415
Gratis drukproef
Voor 12:00 besteld, vandaag verstuurd
 

kaartje tafelindeling

Kies voor tafelnummerkaartjes in hetzelfde design als je trouwkaarten

De tafelnummerkaartjes zijn naast praktisch ook nog eens mooie tafeldecoratie. Plaats de kaartjes in een bijpassende lijst, een fotoknijper of op een kaartenstandaard om deze duidelijk op de tafels te plaatsen. Kies een ontwerp dat goed aansluit bij de rest van de aankleding van het diner. Niet alleen bij de tafelschikking, kleuren en decoratie zoals bloemen, maar ook bij het overige trouwdrukwerk. Denk bijvoorbeeld aan tafelkaartjes. Zo weten alle gasten niet alleen aan welke tafel ze plaats moeten nemen, maar ook op welke specifieke plek. In onze collectie vind je tafelnummer- en tafelkaartjes in dezelfde stijl, zo wordt alles een mooi geheel. Kijk eens op onze pagina Trouwhuisstijl voor volledige huisstijlen in verschillende thema’s, kleuren en sferen.
 

Wat moet er op een tafelnummerkaartje staan?

Op de tafelnummerkaartjes hoef je eigenlijk alleen het juiste cijfer van de tafel te plaatsen. Natuurlijk kun je de kaart verder aankleden met jullie namen, initialen of jullie trouwdatum in een mooi lettertype. De rest van de kaart is puur decoratief en kun je eventueel zelf aanpassen in onze ontwerptool. Een andere optie is om de tafels een naam te geven. Wanneer jullie bruiloft een thema heeft, kan dit een leuke toevoeging zijn. Zo zijn er stellen die de tafels vernoemen naar mooie plekken op de wereld of personages uit hun favoriete boeken of films. Zo geef je het diner op een eenvoudige manier een persoonlijk tintje.
 

Tips voor een goede tafelindeling:
1) zorg voor afwisseling in man / vrouw en plaats niet alle koppeltjes naast elkaar
2) zorg voor ronde tafels van maximaal 8-12 personen, zo praat iedereen met elkaar
3) let op interesses, leeftijd en karakter bij de gasten die bij elkaar zitten
4) wissel de tafelschikking halverwege het diner zodat je gasten elkaar leren kennen