Trouwkaarten met eigen foto

trouwkaarten met eigen foto

Uitnodigingen voor jullie trouwdag met een prachtige foto

Niets is zo persoonlijk als een trouwkaart met een mooie foto van jullie samen erop. Gelukkig hebben wij genoeg kaarten waarbij dit mogelijk is. Misschien hebben jullie wel een professionele fotoshoot gehad of heb je een prachtig vakantiekiekje die niet op de trouwkaart mag ontbreken. Kijk even rustig rond om een kaart te zoeken waarop jullie foto het best tot zijn recht komt.
gratis drukproef trouwkaart
De trouwkaarten met foto in tweeluik formaat zijn erg populair, omdat je aan de ene kant een foto kunt plaatsen en aan de andere kant jullie namen. We hebben ook tweeluik trouwkaarten waarbij je een foto over de hele breedte kunt plaatsen. Verder kun je je foto in verschillende kaders plaatsen, zoals bijvoorbeeld in een polaroidfoto of in een hartvorm.


Vragen? Bel direct: 010-2131415
Gratis drukproef
Voor 12:00 besteld, vandaag verstuurdpopulaire trouwkaarten met foto

Top 3 populairste trouwkaarten met foto

 1. Tweeluik trouwkaart met foto en blauwe waterverf
  Deze trouwkaart die vanuit het midden opengaat staat in onze top 3 op de 1e plaats en dat is natuurlijk helemaal terecht. De unieke vouwwijze in combinatie met een mooie foto en de donkerblauwe waterverf is met gouden spetters zorgt voor de perfect combinatie. Van deze huwelijksuitnodiging hebben we dan ook een complete trouwhuisstijl met alle aanverwante kaarten compleet.
   
 2. Foto trouwkaart met datum in goudfolie
  Zoals je kunt zien zijn onze langwerpige trouwkaarten erg geliefd. Deze trouwkaart met op de voorzijde een mooie grote foto van jullie samen staat niet voor niets op de 2e plaats. De stoere datum in goudfolie maakt deze kaart extra aantrekkelijk en uniek en de goudfolie geeft de kaart een luxe, sjieke uitstraling. Aan de binnenzijde heb je alle ruimte om al je tekst kwijt te kunnen.
   
 3. A-symmetrische trouwkaart met foto
  Ben je op zoek naar een trouwkaart met niet teveel poespas maar toch net even wat anders dan anders, dan is deze a-symmetrische trouwkaart een perfecte keuze. Doordat de voorflap een paar centimeter korter is wordt de foto aan de binnenzijde zichtbaar. Hoe leuk is dat. Strak, minimalistisch en toch origineel. Niet voor niets staat deze kaart op de 3e plaats van onze toppers.Ben je heel erg creatief? Dan kun je ook losse fotolabels bestellen. Deze kun je dan vervolgens met een touwtje bevestigen aan de kaart. Genoeg opties dus! Op alle trouwkaarten staat al een foto die je eenvoudig kunt vervangen door een foto van jullie zelf. Kom je er niet helemaal uit? Laat het ons weten, we helpen je graag!