Enkele trouwkaarten

enkele trouwkaarten

Enkele trouwkaarten: goedkoop en stijlvol

Of jullie het nu simpelweg mooier vinden of omdat het kosten bespaart, bij ons kun je kiezen uit verschillende trendy ontwerpen voor enkele trouwkaarten. De kaarten hebben alleen een voor- en achterzijde, maar er is genoeg ruimte voor alle informatie over de mooiste dag van jullie leven. Gebruik bijvoorbeeld icoontjes of een tijdlijn om alles duidelijk aan te geven. Naast dat het heel mooi is, zijn deze trouwkaarten goedkoper en voordeliger.
gratis drukproef vintage trouwkaarten
Genoeg redenen om te kiezen voor een enkele trouwkaart, dus! Ga je voor een trendy ontwerp met bladeren? Of zoek je iets met een vintage uitstraling en kies je voor een kaart in de vorm van een ouderwets bioscoop ticket? Er is voor ieder wat wils. Kom je er toch nog niet helemaal uit? Je kunt onze trouwkaarten eenvoudig aanpassen in onze handige ontwerptool.


Vragen? Bel direct: 010-2131415
Gratis drukproef
Voor 12:00 besteld, vandaag verstuurd

Populaire trouwkaarten voor elk budget

Jullie geven elkaar het ja-woord, een mooi feest om dit te vieren hoort hier uiteraard bij. Aangezien trouwen niet goedkoop is kun je ervoor kiezen om een enkele trouwkaart te versturen. De drukkosten zijn iets lager, en aangezien de kaart ook lichter is, kan dit eventueel ook postzegels besparen. En je kunt de kaart zelf extra mooi maken door een los labeltje aan de kaart te bevestigen en de envelop met een mooie sluitsticker dicht te maken. Heb je vragen over je ontwerp? Neem gerust eventjes contact met ons op wanneer je hulp nodig hebt.