Trouwkaarten handlettering

Trouwkaarten handlettering

Unieke ontwerpen met handgeschreven letters

Staat standaard niet in jullie woordenboek en gaan jullie liever voor een origineel ontwerp? Dan heeft Koningkaart een nieuwe collectie uitnodigingen voor jullie huwelijk, namelijk trouwkaarten met handlettering. Wanneer je kiest voor een ontwerp met handlettering, wordt de kaart op maat voor jullie aangepast. Jullie namen worden met de hand geschetst en geschreven door onze ontwerper en in het ontwerp geplaatst. Ben je benieuwd hoe deze kaarten gemaakt worden? Bekijk dan snel het filmpje!

Hoe bestel je een trouwkaart met handlettering?

Heb je een leuk ontwerp uit de collectie gekozen en vraag je je af hoe je deze kaart kunt bestellen? Lees hieronder het stappenplan:

  1. Selecteer het gekozen ontwerp en klik rechtsboven op de button ‘maatwerk’
  2. Geef in het kader aan welke namen er voorop de kaart mogen en in welke volgorde.
  3. Onze ontwerper maakt schetsen en werkt jullie namen uit zoals op de voorbeeldkaart.
  4. Jullie gepersonaliseerde kaart wordt in jullie account geplaatst.
  5. In onze handige ontwerptool kun je de laatste aanpassingen maken.
  6. Je kaart is klaar om besteld te worden! We zien de bestelling graag tegemoet.
 Wil je ook zo'n bijzonder ontwerp met jullie namen handgeschreven? Kies dan voor een van onderstaande voorbeelden. Let op, op deze kaarten zit een toeslag voor het maatwerk.

Vragen? Bel direct: 010-2131415
Gratis drukproef
Voor 12:00 besteld, vandaag verstuurdHandlettering, een eeuwenoude kunstvorm

Werden in de Middeleeuwen nog alle boeken met de hand geschreven, vandaag de dag is dat wel anders, we schrijven nog nauwelijks iets met de hand. Hoe blij worden wij daarom van deze nieuwe 'handgeschreven' trend. Kijk maar eens op Instagram op #handlettering, met meer dan 6 miljoen hits kun je wel zeggen dat het heel populair is. De basis is kalligrafie, wat zich richt op een heel mooi en strak handschrift. Handlettering is meer, het is schrijven en tekenen tegelijk! Een mooie tekst verpakt in een speelse illustratie. Lekker op een zomerse avond aan de slag met stiften en kleurpotloden, wij vinden het heerlijk. Heb je zelf geen mooi handschrift maar wil je wel iets unieks, dan maken wij met heel veel liefde jouw one-of-a-kind handgeschreven trouwkaart.