Trouwkaarten hart

trouwkaarten hart

Trouwkaart in de vorm van een hart

gratis drukproef trouwkaarten hart Wil je je familie en vrienden uitnodigen met een trouwkaart met een romantische twist? Kies dan voor een trouwkaart in de vorm van een hart, een unieke weerspiegeling van jullie liefde voor elkaar want een trouwkaart met hart past natuurlijk perfect bij een verliefd stel met trouwplannen! Binnen deze vorm zijn er weer allerlei stijlen mogelijk, van klassiek met stijlvolle typografie tot botanisch met waterverf bladeren. Kies voor een trouwkaart die bij jullie bruiloft past.

Wil je de kaart nog iets persoonlijker maken? Laat dan een echte loveshoot maken en voeg dan een leuke foto van jullie samen toe. Op de achterkant van de kaart is genoeg ruimte voor alle informatie over jullie grote dag. En mis je toch nog wat ruimte dan kun je altijd nog een kleine kaartje toevoegen en deze met bijvoorbeeld een lintje aan het hart knopen.
Vragen? Bel direct: 010-2131415
Gratis drukproef
Voor 12:00 besteld, vandaag verstuurd



Kies voor een hartjes trouwkaart, diverse stijlen!

Naast de kaarten die in de vorm van een hart zijn hebben we natuurlijk ook heel veel kaarten met als thema hartjes. Rode en roze kleuren met illustraties van hartjes en een rustige sfeer geven de trouwkaart een perfecte uitstraling voor een bruiloft.