Hippe trouwkaarten

hippe trouwkaarten

Hippe en trendy trouwkaarten, helemaal van deze tijd

Jullie gaan trouwen, gefeliciteerd! Nu is het tijd voor één van de leukste voorbereidingen van de bruiloft: jullie trouwkaarten uitzoeken! Staan jullie erom bekend dat jullie altijd de laatste trends volgen? Gaat hij niet de deur uit zonder dat hij kleding draagt volgens de laatste mode? Struint zij altijd heel Pinterest af op zoek naar de nieuwste items? Stop dan met verder zoeken naar een trouwuitnodiging, want die kunnen jullie hier vast vinden!
gratis drukproef trouwkaart
Wij zijn continue op zoek naar de laatste trends in bijvoorbeeld interieur en kleur. Dit vertalen we dan naar hippe trouwkaarten met opvallende lettertypes en modieuze elementen. We houden onze ogen goed open en zodra we een nieuwe trend voorbij zien komen, dan maken wij daar zo snel mogelijk een collectie trouwkaarten van. Zo blijft deze pagina altijd helemaal up-to-date.


Vragen? Bel direct: 010-2131415
Gratis drukproef
Voor 12:00 besteld, vandaag verstuurd

Kaart 1 tot 300 van 355 totaal
Pagina:
<<12

Hoe maak ik een trouwkaart die hip en trendy is?

sluitstickers

Bij Koningkaart maak je eenvoudig je hippe trouwkaarten:

  1. Allereerst in het handig om wat inspiratie op te doen naar trouwkaarten. Wat is er op dit moment in de mode en wat kan echt niet meer? Gebruik bijvoorbeeld Pinterest en maak een bord aan met de ideeën die jullie het meeste aanspreken.
  2. We hebben tientallen illustraties, achtergronden en lettertypes in onze ontwerptool staan. Kies de hipste uit en voeg deze toe aan jullie trouwkaart. Is de kleur van de kaart niet meer in de mode? Pas deze dan makkelijk aan naar een kleur die je nu veel ziet.
  3. Hebben jullie een loveshoot gehad? Of hebben jullie een mooie vakantiefoto samen? Voeg deze dan toe op de trouwkaart om hem naast hip ook uniek te maken.
  4. Als het ontwerp af is, dan wordt het tijd voor de final touch. Bevestig een touwtje of lintje om de kaart, hang daar een labeltje aan en stop er eventueel een takje eucalyptus of gipskruid tussen, zo weet je zeker dat jullie een superhippe trouwkaart hebben!
  5. Vinden jullie een kale envelop ook zo saai? Dit probleem is zo opgelost door er een bijpassende sluitsticker op te plakken. Ontwerp hier zelf je sluitstickers of kies er eentje uit onze collectie! Is de andere kant van de envelop nu nog steeds saai? Mooie letters doen wonderen. Zoek bijvoorbeeld op ‘enveloppen handletteren’ voor tips en tricks om het adres zo mooi mogelijk op de enveloppen te zetten.
 

Jullie hippe trouwkaart bestellen

Is jullie hippe trouwkaart helemaal naar wens? Bestel dan eerst een gratis proefdruk want het is toch altijd anders om de kaart in handen te hebben in plaats van op een beeldscherm te zien. Als de proefdruk ook helemaal naar wens is, dan is het tijd om jullie hippe trouwkaarten te gaan bestellen! Zien jullie een hippe trouwkaart die jullie aanspreekt? Maak hem dan nog hipper door er bijvoorbeeld een mooie foto op te plaatsen of ga in onze ontwerptool op zoek naar trendy illustraties. Succes met het ontwerpen van jullie droomkaartje! En vergeet niet gebruik te maken van de gratis drukproef.