Tweeluik trouwkaarten

trouwkaarten tweeluik

Ja ik wil... zo’n originele tweeluik trouwkaart!

Jullie zijn flink aan het plannen voor dé grote dag. De locatie is geregeld, de gastenlijst is samengesteld, nu alleen nog een trouwkaart. Maar hoe krijg je nu jullie namen, die romantische foto én de hele dagplanning netjes en overzichtelijk op jullie trouwkaart? Met een originele tweeluik natuurlijk! Door de unieke vouw biedt een tweeluik namelijk veel meer extra ruimte. Deze kaartjes gaan namelijk vanuit het midden open en hebben dus een flap links en rechts.
gratis drukproef

Een tweeluik hebben we in twee varianten, vierkant met 2 kleine flappen, maar ook langwerpig met 2 grotere flappen. Met een tweeluik trouwkaart is er dus ruimte genoeg om alle informatie over jullie trouwdag geordend te plaatsen. Zet bijvoorbeeld die prachtige foto van jullie verlovings- of loveshoot voorop en een stukje songtekst van jullie favoriete liedje samen aan de binnekant, er is ruimte genoeg. Zo spat de liefde van jullie trouwkaart af! 


Vragen? Bel direct: 010-2131415
Gratis drukproef
Voor 12:00 besteld, vandaag verstuurd

Ruimte genoeg op een tweeluik trouwkaart

Op een trouwkaart moet soms best veel informatie komen; naast jullie namen en een heel programma van jullie grote dag is het misschien ook leuk om een ooie quote te plaatsen te plaatsen? Of hebben jullie misschien een thema voor de bruiloft bedacht, dan heb je ook nog ruimte nodig voor de dresscode of wellicht een cadeautip. Met een tweeluik trouwkaart heb je altijd een uniek en bijzondere kaart.