Tweeluik geboortekaartjes

geboortekaartjes tweeluik

Originele geboortekaartjes met bijzondere vouwwijze

Geboortekaartjes zijn er in allerlei vormen en formaten. We kennen allemaal vast wel de langwerpige of vierkante geboortekaartjes. Maar heb je wel eens over een tweeluik geboortekaartje nagedacht? Een tweeluik geboortekaartje is super origineel!  Deze heeft namelijk een andere vouwwijze want de kaart gaat vanuit het midden open. Vandaar dat de naam poppenkastvouw of luikvouw ook vaak wordt gebruikt, je vouwt dus een flap naar links en een naar rechts.
gratis drukproef

Deze tweeluik kaart hebben we in drie varianten; langwerpig en vierkant en we hebben ook nog een dubbel tweeluik met dubbele flappen. Dit geboortekaartje is perfect als je meer ruimte nodig hebt voor alle geboortegegevens, een mooi gedichtje of zelfs een foto van jullie kleintje. Door de extra ruimte is een tweeluik geboortekaartje ook erg geschikt voor een tweeling of voor een tweede kindje. 


Vragen? Bel direct: 010-2131415
Gratis drukproef
Voor 12:00 besteld, vandaag verstuurd

Een geboortekaartje met dubbele luikvouw is dubbel zoveel ruimte

Wil je helemaal genoeg ruimte op je geboortekaartje hebben, ga dan voor een dubbele luikvouw. Met maar liefst 5 kanten om familie en vrienden te verrassen met de geboorte van jullie kleintje, weet je zeker dat álle informatie erop past. Zo kun je zelfs een kant gebruiken om bijvoorbeeld iedereen uit te nodigen voor een kraamborrel. Of hebben jullie een newborn photoshoot gepland staan? Wacht dan nog even met het versturen van de kaartjes en zet zo’n super schattige newborn foto op het kaartje. Zo ziet gelijk iedereen dat lieve snoetje van jullie kleintje.
 

Tweeluik is een ideaal formaat voor twee kindjes

Jullie zijn in verwachting van niet 1, maar zelfs 2 kindjes! Twee kindjes betekend dat je wellicht extra ruimte nodig zult hebben op het geboortekaartje. Zo kan elk van jullie wondertjes een eigen kant op het geboortekaartje krijgen met daarop de naam, datum en geboortegegevens. Met een tweeluik is er zelfs nog plek voor een mooie foto van de tweeling samen.