Uitnodigingen

De meest unieke en originele uitnodiging maak je eenvoudig zelf

Uitnodigingen

Maak zelf een persoonlijke en creatieve uitnodiging voor als je iets te vieren hebt, zoals een kaart voor een verjaardag, huwelijksjubileum of babyshower. In onze ruime collectie uitnodigingen vind je voor iedere gelegenheid unieke en passende ontwerpen. Onze ontwerpen zijn:
gratis drukproef uitnodiging
- Exclusieve designs, alleen te bestellen bij Koningkaart
- Ontwerp zelf eenvoudig je uitnodiging
- Verkrijgbaar op 5 soorten papier en 16 kaartformaten
- Persoonlijke service: beoordeeld met een 9.4/10
- Vandaag voor 12:00 uur besteld, is dezelfde dag verstuurd

Heb je voor 12:00 uur vandaag besteld? Dan worden je kaarten vandaag nog gedrukt en opgestuurd. Indien gewenst maken wij een gratis proefdruk van je uitnodiging. Heb je een vraag over onze designs of kun je wel wat hulp gebruiken bij het ontwerpen? Neem gerust contact met ons op via 010 213 1415 of vul het contactformulier in.


Vragen? Bel direct: 010-2131415
Gratis drukproef
Voor 12:00 besteld, vandaag verstuurd

Voor welke gelegenheid wil je een uitnodiging maken?

Bij Koningkaart kun je kiezen uit bijna 400 verschillende uitnodigingen voor 6 verschillende feestelijke gebeurtenissen. De kaarten zijn daarnaast ook onderverdeeld in stijlen, zoals stoer, hip of met foto. Kies een ontwerp dat bij je past en personaliseer de kaart door je eigen tekst en foto’s toe te voegen. Wil je je ontwerp nog unieker maken? Ga dan eens aan de slag in onze ontwerptool om je eigen kaart te maken.

Jubileumuitnodigingen

Binnenkort een mooie mijlpaal te vieren? Doe dat samen met collega’s, vrienden of familie en verras hen met een unieke jubileumuitnodiging. De ontwerpen hebben wij alvast ingericht op de verschillende jubilea. De getallen en namen kun je in de ontwerptool gemakkelijk aanpassen. Als je de jubileumkaart echt uniek en persoonlijk wilt maken, dan kan je de jubileumkaart ook helemaal zelf ontwerpen.

Nodig je vrienden uit voor een babyshower

Verras een aanstaande moeder met een babyshower en stuur een originele uitnodiging naar de vriendinnen, familie en kennissen. Je kunt kiezen uit hippe en lieve ontwerpen of designs met een eigen foto. In een handomdraai pas je de teksten en de datum aan in de ontwerptool en maak je een gepersonaliseerde babyshowerkaart. Vind je het leuk om je eigen creativiteit te gebruiken? Ontwerp je kaart dan helemaal zelf met onze handige ontwerptool.

Babyshower >>

Uitnodigingen voor een verjaardag

Je geeft een knaller van een verjaardagsfeest en natuurlijk wil je dat vieren met iedereen die je lief en dierbaar is. Met een van onze originele uitnodigingen komt dat helemaal goed. Maak binnen een paar minuten een persoonlijke uitnodigingskaart. Je kunt elk ontwerp aanpassen aan jouw eigen smaak door bijvoorbeeld een foto of een persoonlijke boodschap toe te voegen. Alvast veel plezier, en namens het team van Koningkaart: van harte gefeliciteerd!

Verjaardag >>

Kaarten voor een kinderfeestje

Maak je kleine prins of prinses blij met een huis vol vriendjes en vriendinnetjes. Kies voor een kinderfeestje uit meer dan 100 uitnodigingen in verschillende stijlen. Voor kinderen is het extra leuk om samen een persoonlijke fotokaart te maken. Via de ontwerptool kun je gemakkelijk vrolijke beertjes, hartjes of andere illustraties toevoegen. 

Uitnodigingen voor een communie

Nodig familie, vrienden en kennissen uit om de communie van je kind bij te wonen. Kies uit de meest uiteenlopende uitnodigingen: van een persoonlijke fotokaart tot een vintage kaart met traditionele typografie. De communiekaarten zijn stuk voor stuk aan te passen in zowel stijl en kleur, als in tekst en illustratie. Heb je een vraag of heb je behoefte aan hulp bij het ontwerpen van de kaarten? Neem gerust contact met ons op via 010 213 1415 of vul het contactformulier in.

Snel en eenvoudig je eigen uitnodiging maken

Het maken en bestellen van kaarten is bij Koningkaart heel gemakkelijk. Doorloop de volgende stappen en maak je eigen perfecte kaart:

  1. Kies het type uitnodiging en bekijk welk ontwerp jou het meeste aanspreekt.
  2. Bekijk de binnen- en buitenkant van de kaart nauwkeuriger en druk op ‘Maak dit ontwerp’.
  3. Personaliseer vervolgens de kaart door je eigen foto’s en tekst toe te voegen.
  4. Druk op ‘Opslaan’ als je klaar bent met de kaart en klik daarna op ‘Bestellen’.
  5. Geef aan dat je een drukproef wenst te ontvangen of bestel direct het aantal dat je nodig hebt.

Over Koningkaart

Al sinds 2003 is Koningkaart dé online specialist op het gebied van kaarten. Met onze talentvolle designers vernieuwen wij ieder kwartaal onze collecties. Bovendien volgen we de laatste trends op de voet. Naast uitnodigingen voor je bruiloft hebben wij ook een zeer uitgebreid assortiment met onder andere kaarten.