21 diner kaarten

21 diner

Nodig je vrienden uit met 21 diner kaarten

gratis drukproef Vier jij binnenkort je 21 diner? Alvast gefeliciteerd! Nodig al je medestudenten en/of vrienden uit voor dit mooie feestje met een unieke 21 diner uitnodiging. Ga voor een leuke kaart met een foto voor een persoonlijke touch of kies een ontwerp met goudfolie voor een stijlvolle uitnodiging. Het 21 diner komt vanuit het studentenleven. Dit diner wordt meestal bij de ouders van de jarige gevierd, zodat de nieuwe studentenvrienden kunnen zien waar diegene is opgegroeid.

Een leuke traditie die het studentenleven met je ‘oude leven’ verbindt en je de mogelijkheid geeft om je ouders te laten zien met wie je nu omgaat. Toch zijn er ook steeds meer mensen die een 21 diner organiseren en niet aangesloten zitten bij een studentenvereniging. Het is dan ook een bijzondere leeftijd en zo’n diner is een leuke manier om deze mijlpaal te vieren met je beste vrienden.


Vragen? Bel direct: 010-2131415
Gratis drukproef
Voor 12:00 besteld, vandaag verstuurd

uitnodigingen 21 diner

Vier je 21e verjaardag in stijl met folie op je 21 diner kaarten

In onze collectie vind je veel verschillende ontwerpen om je vrienden uit te nodigen voor je 21 diner. Maar voor welke ga je? Bij het kiezen van het juiste kaartje kun je naar een aantal dingen kijken. Wil je bijvoorbeeld gaan voor een uitnodiging met een persoonlijk tintje? Kies dan een kaart waar je een eigen foto op kunt plaatsen. Een mooie (of grappige) foto van jezelf kan een leuke toevoeging zijn aan de uitnodiging.

Daarnaast kun je de stijl van de kaarten laten aansluiten bij de sfeer van het diner, zo wordt alles een mooi geheel. Organiseer je een chique 21 diner met een mooi gedekte tafel en een strenge dresscode? Ga dan voor een mooie kaart met goudfolie. Met deze bijzondere druktechniek maak je meteen indruk en laat je zien dat het een stijlvol feestje wordt. Of gaan jullie buiten dineren in een botanische tuin? Kies dan een ontwerp met blaadjes, bloemen of een groene achtergrond.

Heb je toch niet helemaal kunnen vinden wat bij jou 21 diner past? Niet getreurd! Je kunt ook zelf een ontwerp maken. Open een lege kaart in onze ontwerptool en ga zelf aan de slag met typografie, foto’s en illustraties. Je kunt eventueel ook onze bestaande kaarten aanpassen. Verander bijvoorbeeld een lettertype of voeg een andere achtergrond toe. Zo kun je op een eenvoudige manier de uitnodiging creëren die perfect bij jou en je 21 diner passen.