50 jaar getrouwd

50 jaar getrouwd

50 jaar getrouwd ofwel een gouden huwelijk

gratis drukproef 50 jaar getrouwd Vijftig jaar getrouwd, ofwel een huwelijk met een gouden randje, is een ontzettend bijzondere gelegenheid. Een halve eeuw samen is uiteraard een geweldige reden voor een mooi feest. In onze collectie vind je verschillende uitnodigingen om dit jubileum in stijl te vieren. Van botanisch met aquarel blaadjes tot feestelijk met vrolijke spetters. Voor een echt chique uitnodiging kun je kiezen voor goudfolie: deze druktechniek zorgt voor een glimmend gouden laagje op de kaarten. 
 

Naast dat deze goudfolie zorgt voor een feestelijk tintje, past dit uiteraard ook perfect bij het vieren van een gouden huwelijk. Met een gouden ‘50’ zien de genodigden in één ogenblik dat er hen een bijzonder feestje te wachten staat. Zijn jullie dit jaar 50 jaar getrouwd? Dan zijn jullie dus begin jaren 70 getrouwd. Misschien waren jullie wel hippies, disco's, rasta's of punkers. Een mooie foto van toen en nu op de kaart mag dan uiteraard niet ontbreken.


Vragen? Bel direct: 010-2131415
Gratis drukproef
Voor 12:00 besteld, vandaag verstuurd

Uitnodigingen om jullie gouden huwelijksfeest te vieren

Ook kunt u kiezen voor een leuk ontwerp met een foto. Deze kunt u vervangen door een foto van u en uw partner, bijvoorbeeld van uw trouwdag. Dit zorgt voor een persoonlijke en unieke uitnodiging. Ziet u een geschikte kaart, maar wilt u iets aanpassen? Dat kan! In onze handige ontwerptool kunt u eenvoudig kleuren, achtergronden en lettertypes aanpassen. Wanneer u zelf een ontwerp in gedachten heeft kunt u ook een blanco kaart openen en zelf een uitnodiging opmaken. Neem gerust contact op met onze klantenservice wanneer u vragen heeft over het bestellen van uw uitnodigingen.