jubileumkaarten

Jubileumkaarten

Uitnodigingen voor een 12,5, 25 of 50 jarig jubileum

gratis drukproef jubileumkaart Een mooi jubileum is natuurlijk zonde om stilletjes voorbij te laten gaan. Of u nu al vijftig jaar getrouwd bent, vijfentwintig jaar bij de zaak werkt of binnenkort Sarah of Abraham zult zien, zo’n jubileum is een goed moment voor een feestje. Met jubileumkaarten kunt u al uw vrienden, familie of collega’s uitnodigen om deze prestatie te vieren. Kies zelf een ontwerp uit dat u aanspreekt en verander gemakkelijk de cijfers, teksten en foto’s in onze handige ontwerptool. Ook kunt u vaak de achtergrond, lettertypes en kleuren veranderen. 

Ontwerpt u liever zelf iets? Dat kan! Open dan een blanco kaart en kies uit onze grote collectie afbeeldingen en lettertypes om zelf een passende jubileumkaart vorm te geven. Voeg een mooie tekst of een foto toe voor een extra persoonlijk tintje. Zo weet u zeker dat het uiteindelijk een unieke kaart zal worden. Bent u benieuwd naar het eindresultaat? Bestel helemaal gratis een eerste proefdruk om te zien hoe de kaart er gedrukt uit komt te zien. Heeft u toch nog wat hulp nodig bij het kiezen of ontwerpen van de kaart? Geef ons gerust een belletje, wij helpen u graag verder.


Vragen? Bel direct: 010-2131415
Gratis drukproef
Voor 12:00 besteld, vandaag verstuurd

Filters
... items
Filters
Wis alle filters
Uitnodigingen
Stijlen

Uitnodiging 50 jaar

Gefeliciteerd! De ontmoeting met Abraham of Sarah is aanstaande. Het bereiken van de leeftijd van 50 jaar is een mijlpaal in je leven en dit moet goed gevierd worden. Bij het feest mogen je vrienden, familie en kennissen natuurlijk niet ontbreken. Verstuur daarom een originele verjaardagsuitnodiging en nodig de gasten uit voor je 50e verjaardag. Hierboven vind je het ruime aanbod uitnodigingen voor zowel Abraham als Sarah en ook nog eens in verschillende stijlen, kleuren en thema’s. Wil jij liever je eigen uitnodiging maken? Ook dat is mogelijk. Met onze handige ontwerp tool kun je eigen uitnodigingen geheel naar eigen wens invullen.