Verlovingskaarten

verlovingskaarten

Zijn jullie verloofd? Stuur een verlovingskaart

Van harte gefeliciteerd, jullie zijn verloofd! Of je nu op een tropisch eiland bij zonsondergang of gewoon tijdens een fijne avond samen op de bank bent gevraagd: dit geweldige nieuws moet natuurlijk gedeeld worden. Het sturen van een verlovingskaart om jullie verloving aan te kondigen is een mooie manier om iedereen op de hoogte te stellen van jullie aankomende huwelijk. Heb je een foto van het moment dat de vraag gesteld werd? Voeg deze toe op de kaart om dit moment te delen met jullie naasten en de kaart extra persoonlijk te maken.
drukproef verlovingskaart
- Eigen ontwerpen, exclusief bij Koningkaart
- Personaliseer één van de verlovingskaarten
- Bestel vooraf een drukproef met code GP135
- Complete trouwhuisstijl mogelijk
- Koningkaart wordt gewaardeerd met een 9.4/10


Vragen? Bel direct: 010-2131415
Gratis drukproefcode GP135
Voor 12:00 besteld, vandaag verstuurd

wij zijn verloofd kaart

Gebruik verlovingskaarten als Save the date kaart

Zo’n Verloofd kaart kun je op meerdere manieren gebruiken. Je kunt de kaart simpelweg inzetten om iedereen te vertellen dat jullie gaan trouwen. Maar wanneer jullie al een datum hebben gepland kan de kaart natuurlijk ook dienen als Save the date kaart. Zo kun je gelijk jullie huwelijk aan kondigen en je gasten verzoeken de dag vast vrij te houden. Geven jullie een verlovingsfeest? Gebruik de verlovingskaart dan als uitnodiging om al jullie vrienden en familie uit te nodigen.

Hebben jullie al een idee hoe de rest van het drukwerk rondom jullie bruiloft eruit komt te zien? Kies dan een bijpassende verlovingskaarten uit. Op deze pagina kun je verschillende ontwerpen vinden die passen bij onze meest populaire trouwkaarten. Zo kun je een echte trouwhuisstijl hanteren en je ontwerpen in al het drukwerk doorvoeren. Mis je nog ontwerp? Laat het ons gerust weten.