Vintage geboortekaartjes

vintage geboortekaartjes

Mooie vintage geboortekaartjes geïnspireerd door vervlogen tijden

Houd jij van rust en openheid, van houtstructuren, opvallende motieven, en kleuren zoals bruin, wit, olijfgroen, grijs en zwart. Dan ben jij een echte vintage liefhebber. En voor de echte vintage liefhebber hebben wij bij Koningkaart een mooie collectie vintage geboortekaartjes.

gratis drukproef vintage geboortekaartjesEén van de hoofd aspecten van vintage is iets ouds weer tot leven brengen. Daarom zijn onze vintage geboortekaartjes geïnspireerd op elementen van vroeger, maar toch ook met een vernieuwende look van deze tijd. Bijvoorbeeld een kaartje met een houtachtige kleur als achtergrond, met een trendy en opvallend etiket met naamsvermelding in het midden. Neem snel een kijkje op deze pagina voor nog meer verschillende vintage geboortekaartjes.
 

Heb je zelf een bepaald vintage idee of ontwerp in je hoofd zitten die je graag op een geboortekaartje zou willen zien? Bij ons is het mogelijk om zelf je eigen geboortekaartje te ontwerpen met onze online ontwerptool op de website. Bestel ook een gratis drukproef om het eindresultaat van het door jou gekozen of ontworpen kaartje te beoordelen, voordat deze definitief gedrukt en verzonden wordt.


Vragen? Bel direct: 010-2131415
Gratis drukproef
Voor 12:00 besteld, vandaag verstuurd