Kerstkaarten Advocaten

korting kerstkaartenkerstkaarten advocatuur

Zakelijke kerstkaarten voor advocatenkantoren en recht

Onderstaande zakelijke kerstkaartenhebben een directe relatie met de sector advocaten en recht. Deze kaarten zijn dan ook ideaal voor advocatenkantoren, justitie, rechtbanken, etc om naar hun collega's, werknemers of andere zakelijke relaties te sturen. Bij deze branche denken we al gauw aan deweegschaal (symbool voor het afwegen van de juiste straf), hamer van de rechter (het brengen van orde), de toga van een advocaat, vrouwe justitia (staat voor het spreken van recht). Deze items zijn door Koningkaart ookverwerkt in de nieuwe collectie kerstkaarten.
gratis drukproef
- Exclusieve ontwerpen, alleen verkrijgbaar bij Koningkaart
- Personaliseer één van de kerstkaarten voor uw bedrijf
- Bestel vooraf een gratis drukproef met code GP135
- Persoonlijke service: wij worden beoordeeld met een 9.4
- Vandaag voor 12:00 besteld, is vandaag gedrukt en verstuurd

De kerstkaarten hebben een zakelijke maar toch sfeervolle uitstraling. De foto's op de diverse kaarten kunnen vervangen worden door eigen foto's, neem hiervoor contact met ons op, we helpen u hier graag bij.


Vragen? Bel direct: 010-2131415
Gratis drukproef
Voor 12:00 besteld, vandaag verstuurd


kerstkaart voor advocaten

Ontwerpen met een sfeervolle, zakelijke uitstraling

Een advocaat is een door de wet beschermd vertrouwenspersoon. Zij staan partijen bij in burgerlijke zaken en in strafzaken. In deze sector zie je vaak weegschalen, hamers en Vrouwe Justitia. Dit zijn stuk voor stuk belangrijke symbolen met een eigen betekenis. Om de kaarten toepasselijk te maken, zijn deze terug te vinden op de ontwerpen. Een voorbeeld hiervan is een fotocollage met foto’s van advocatuur inclusief gouden en rode tinten die zorgen voor een vrolijke uitstraling.
 

Een kerstkaart die staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid

Bij Koningkaart staat service en kwaliteit hoog in het vaandel. Wij drukken op mooie dikke papiersoorten met een SFC-certificering. Daarnaast helpen wij u graag bij het maken van de perfecte kerstkaart voor uw kantoor of onderneming. Voor eventuele vragen kunt u ons tussen 09.00 en 17.00 bereiken op 010-2131415. Buiten deze tijden kunt u het beste mailen naar contact@koningkaart.nl.

Passen bovenstaande kerstkaarten niet bij uw advocatenbureau of heeft u liever een algemeen ontwerp? Bekijk dan onze algemene collectie met zakelijke kerstkaarten met de mogelijkheid om uw eigen foto en/of logo te plaatsen.