Kerstkaarten Banken en Financiele sector

korting kerstkaartenkerstkaarten bank en financieel

Zakelijke kerstkaarten voor financiële instanties

Het is bijna kerst en u bent op zoek naar toepasselijke kerstkaarten om te versturen vanuit uw bedrijfsnaam. Stop met zoeken, want op deze pagina staat precies wat u zoekt! Onze ontwerpen zien er chique en feestelijk uit en met een knipoog naar uw branche. Dit is heel aantrekkelijk voor de sector bank en financieel. Met een paar korte handelingen heeft u mooie kaarten om te versturen naar uw zakelijke connecties.
gratis drukproef
- Unieke eigen collectie, alleen bij Koningkaart verkrijgbaar
- Ontwerp zelf één van de kerstkaarten bank / financieel
- Bestel vooraf een drukproef met de gratis code GP135
- Persoonlijke service: wij worden met een 9.4/10 beoordeeld
- Voor 12:00 besteld? Vanmiddag gedrukt en op de bus

Al de foto's die op onderstaande kerstdesigns zijn gebruikt zijn slechts voorbeelden en kunnen door eigen foto's vervangen worden, neem hiervoor contact met ons op, we helpen u hier graag bij.


Vragen? Bel direct: 010-2131415
Gratis drukproef
Voor 12:00 besteld, vandaag verstuurd


kerstkaart voor succes bedrijven

Met een stijgende lijn het nieuwe jaar in

Het leveren van diensten met betrekking tot financiële producten noemen we de financiële dienstverlening. Dit doen bedrijven en instellingen met de juiste bevoegdheid. In deze branche zien we vaak dat samenwerken centraal staat. Dit is daarom goed terug te zien op onze ontwerpen, waarbij er wordt geproost met champagne. Andere leuke kaarten bevatten grafieken met een stijgende lijn. Dit straalt een positieve sfeer uit om succesvol het nieuwe jaar in te gaan.
 

De extra voordelen van Koningkaart

Wij waarderen het uiteraard als u ervoor kiest om een bestelling bij ons te plaatsen. Daarom voorzien wij u als klant van een aantal extra voordelen. Al onze ontwerpen zijn bijvoorbeeld exclusief en daarom alleen bij ons verkrijgbaar. Wat u hier ziet, ziet u nergens anders. Daarnaast bieden wij persoonlijke service en een hoge kwaliteit aan drukwerk. Met een kerstkaart van Koningkaart zult u zeker een goede indruk maken.
 

Altijd een kerstkaart die bij u en uw bedrijf past

Passen bovenstaande kerstkaarten niet bij uw financiële instelling of heeft u liever een algemeen ontwerp? Bekijk dan onze algemene collectie met zakelijke kerstkaarten met de mogelijkheid om uw eigen foto en/of logo te plaatsen.